Το Black Opal φέρνει ένα blend από μπέρμπον 20 ετών

Το αποστακτήριο του Μπρούκλιν σε μια εμφιάλωση που θα λατρέψεις.

Θεωρείται «τέχνη της υπομονής», μιας και η τελευταία περιορισμένη έκδοση από το αποστακτήριο του Μπρούκλιν -το οποίο λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Heaven Hill- συνδυάζει σπάνια μπέρμπον παλαιωμένα για τουλάχιστον 20 χρόνια. Μέσα στο παλιό κτίριο όπου γίνονται δοκιμές εδώ και δεκάδες χρόνια, περισσότερα από 100 μεμονωμένα βαρέλια μπέρμπον έδωσαν ζωή στο Black Opal.

Το τελικό αποτέλεσμα; Ένα απόσταμα που κρίθηκε κατάλληλο για ένα ακόμα πιο αποκλειστικό φινίρισμα, που χρησιμοποιούσε πολύτιμα, εξαιρετικά σπάνια βαρέλια Mizunara από την Ιαπωνία. Το αποστακτήριο μάλιστα χρησιμοποίησε πριν μερικούς μήνες το δικό του ιδιόκτητο καλαμπόκι κειμήλιο σε μια καλοκαιρινή εμφιάλωση με το το Baby Jane. Και τώρα επιστρέφει με ακόμα πιο δημιουργική εμφιάλωση.

 

blackhjane12

 

Με νότες από καρύδι και βούτυρο, τζίντζερ στο τελείωμα και ευχάριστες καραμελοποιημένες νότες, το Black Opal θα πρέπει να αποδειχθεί ένα πλούσιο ουίσκι που ξεπερνά τα όρια όσον αφορά την παλαίωση και το φινίρισμα. Ως εκ τούτου, μόνο 5.000 μπουκάλια είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές, το καθένα κλεισμένο σε ένα πραγματικά ανθεκτικό μαύρο κουτί από χάλυβα που θυμίζει τις ρίζες  του Red Hook για το Widow Jane.

Μια περιορισμένης έκδοσης εκτυπωμένης τέχνης που παρουσιάζει τη Widow Jane έρχεται με κάθε κουτί, φιλοξενώντας ένα «λεπτό και κομψό» μπουκάλι που το αποστακτήριο λέει ότι είναι «φτιαγμένο για να το αγαπάμε». Η πολυτελής αλλά στιβαρή συσκευασία θα πρέπει να διασφαλίζει μια εμπειρία ρουφήγματος που προορίζεται να μείνει αξέχαστη — αν μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας ένα σπάνιο μπουκάλι Black Opal, δηλαδή.

 

blackjane1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved