Στα McDonald’s του Καναδά πήγαν το BigMac σε άλλο επίπεδο

Το Big Arch είναι το μπέργκερ που χρειαζόμαστε στην Ελλάδα χθες!

Ότι ο Καναδάς είναι πολύ μπροστά είναι κάτι γνωστό. Έλα όμως που ακόμα και στην περίπτωση του μπέργκερ δείχνουν να κάνουν το ίδιο, μιας και τα McDonald’s στον μακρινό Καναδά σερβίρουν εδώ και μερικές μέρες μια ανανεωμένη και απ΄ότι είδαμε γευστική εκδοχή του BigMac.

To BigArch περιλαμβάνει διπλό μπιφτέκι, τηγανητά αλλά και ωμά κρεμμύδια, τυρί, πίκλες και την μυστική Big Arch σάλτσα που βάζει τα γυαλιά σε όλους και μας κάνει να ζηλεύουμε που δεν μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας. Τα αγαπάμε τα McDonald’s και όταν βλέπουμε τέτοιες εξελίξεις στο εξωτερικό, προφανώς τις θέλουμε και εδώ. «Αυτό το χορταστικό μπέργκερ συνδυάζει τις γνωστές γεύσεις McDonald's που γνωρίζουν και αγαπούν οι θαυμαστές μας με μερικά μοναδικά νέα συστατικά, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας πικάντικης σάλτσας μπέργκερ που δημιουργήθηκε ειδικά για το Big Arch» δήλωσε η CMO των McDonald’s στον Καναδά, Alyssa Buetikofer.

Tα McDonald's συνεργάστηκαν με τοπικούς αγρότες και κτηνοτρόφους για να προμηθευτούν το καναδικό βοδινό κρέας που χρησιμοποιείται για τα μπιφτέκια του.

Αν μας ακούνε τα κεντρικά, κάντε κάτι να έρθει και εδώ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved