Coffee Concert by Miele: Το απόλυτο unplugged live είχε κάτι από καλοκαιρινή εξόρμηση

Αλήθεια, πώς θα σου φαινόταν η έναρξη -ή και η συνέχεια του φετινού καλοκαιριού- να σε βρει στο εξής σκηνικό: Ένας urban κήπος γεμάτος με κόσμο, οι πιο ξεχωριστές μουσικές μελωδίες και εσύ με τους φίλους σου αλλά και άγνωστους ανθρώπους, να χορεύετε στους πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς, ενώ το ένα κοκτέιλ θα φέρνει το άλλο.

Και κάπως έτσι, θα ξεκινήσεις να μετράς το καλοκαίρι σου σε στιγμές, όπως αυτές που ζήσαμε στο πρώτο Coffee Concert by Miele στον κήπο του Athens Miele Experience Center, στις 17 Ιουνίου, με τις Σκιαδαρέσες. Τότε που ενώ βρισκόμασταν στην πόλη, ξαφνικά μεταφερθήκαμε σε έναν αξέχαστο καλοκαιρινό προορισμό; Έτοιμος να μάθεις περισσότερα;

 

miele1

 

«Δεν θέλουμε να… φύγουμε»

Κάτι μας λέει πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο με μικρές στιγμές που θα «μεταμορφώνονται» σε αναπάντεχες εμπειρίες, ή τουλάχιστον έτσι ξεκίνησε. Διότι είχαμε την ευκαιρία να είμαστε ανάμεσα στους πενήντα τυχερούς που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις και έτσι, βρεθήκαμε στην πρώτη unplugged συναυλία με τις Σκιαδαρέσες που διοργάνωσε η Miele στον κήπο του flagship καταστήματός της.

Εκεί, αντικρίσαμε ένα urban σκηνικό, που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από καλοκαιρινή εξόρμηση, χάρη στα φώτα και τον στολισμό που σε έβαζαν απευθείας σε summer mood, και όπως λέει και ένα από τα τραγούδια τους -λίγο παραφρασμένα, δεν θέλαμε να φύγουμε.

 

miele2

 

Ωστόσο, από την καλοκαιρινή εξόρμηση στο… Μαρούσι, δεν έλειπε και ο chef της Miele, Αλέξανδρος Συνγκιρίδης, ο οποίος προετοίμαζε live street food στη λειτουργική κουζίνα του καταστήματος αλλά και ο barista του Lot51, Θοδωρής Καρτάλιας που είχε αναλάβει τα καλοκαιρινά ροφήματα και κοκτέιλ με βάση τον καφέ που θα γευόμασταν στη συνέχεια. Και κάπως έτσι, χάρη στη Miele, το σκηνικό διέθετε όλα τα «φόντα» για να δημιουργήσει τις πιο αναπάντεχες εμπειρίες, που θα μας άφηναν την καλύτερη εντύπωση.

 

miele3

 

Η unplugged συναυλία ως «εκκίνηση» για τις επόμενες

Έτσι και έγινε! Διότι μαζεμένοι στον κήπο του Athens Miele Experience Center, γίναμε κυριολεκτικά «ένα» με τις Σκιαδαρέσες, υπό τον ήχο της κιθάρας τους καθώς τραγουδούσαν για τα αδιέξοδα μιας ολόκληρης γενιάς. Και κάπως έτσι, εμείς ήμασταν ήδη σίγουροι πως είχαμε παρευρεθεί σε μια αυθεντική καλοκαιρινή βραδιά παρέα με τη Miele.

 

miele4

 

Η «εκκίνηση» των πιο unexpected καλοκαιρινών στιγμών είναι γεγονός. Ειδικά τώρα, που το flagship κατάστημα της Miele εγκαινιάζει τον κύκλο των καλοκαιρινών unplugged συναυλιών της -ναι, θα έχει και συνέχεια, για να «γιορτάσει» τη σχέση της με όλους εμάς που έχουμε αποφασίσει να ζήσουμε στιγμές με τη Miele.

Και κάπως έτσι, οι Σκιαδαρέσες και εμείς, εκεί κάπου στη δύση του ηλίου, συνδεθήκαμε μέσω της μουσικής στον σύγχρονο κήπο στο Μαρούσι και νιώσαμε για ακόμα μια φορά, πόσο τυχεροί είμαστε που ζήσαμε μία αναπάντεχη εμπειρία, γεμάτη μουσική.  

 

miele5

 

Οι συναυλίες είναι αυτές που μας κάνουν να χαιρόμαστε τις μικρές, καθημερινές στιγμές  και τα μικρά πράγματα που τελικά, αφήνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Πόσο μάλλον, όταν επιλέγουμε στιγμές με τη Miele, όπως το πρώτο Coffee Concert by Miele που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του flagship καταστήματός της στις 17 Ιουνίου με τις Σκιαδαρέσες και μας έκανε να «ταξιδέψουμε» στην πρώτη μας καλοκαιρινή εξόρμηση από το… Μαρούσι. Γι’ αυτό… stay tuned για το επόμενο!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved