Tiki secret: Το «μυστικό» που θα μεταμορφώσει κάθε Δευτέρα σε Παρασκευή το φετινό καλοκαίρι

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το να είμαστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου, ενώ έξω ο καιρός «φωνάζει» παραλία, ρακέτες, άραγμα με τους κολλητούς και, προφανώς, διακοπές, θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο με τους τρόπους που μπορείς σχεδόν να …βασανίσεις κάποιον.

Ναι, το να δουλεύεις ενώ το μυαλό «τρέχει» αλλού και ενώ μετράς τις μέρες για να πεις «φτου ξελευθερία», είναι δύσκολο. Μήπως, όμως, υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει τα βράδια του καλοκαιριού στην πόλη, μετά τη δουλειά, πιο δροσιστικά, πιο εξωτικά, πιο απολαυστικά, πιο χαλαρά;

Καλοκαιρινές διακοπές (κάπου τροπικά) για πάντα

Λοιπόν, (πολύ) καλά νέα. Ανακαλύψαμε πώς μπορούμε να είμαστε σε mood διακοπών, και ας αργούν ακόμα. Και επειδή sharing is caring, θα μοιραστούμε μαζί σου το… Tiki secret για συναρπαστικές βραδιές μετά τη δουλειά και εσύ με τη σειρά σου θα ενημερώσεις τους κολλητούς σου, διότι τα νέα είναι… τροπικά! Ποιο είναι αυτό το «μυστικό», λοιπόν;

Κανονίζουμε με τους κολλητούς και πηγαίνουμε στα TGI FRIDAYS™, τον απόλυτο καλοκαιρινό παράδεισο μέσα στην πόλη, που μας κάνει να πιστεύουμε ότι όντως βρισκόμαστε στον εξωτικό προορισμό που ονειρευόμαστε ενώ δουλεύουμε (και δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε). Αφού διαλέξουμε ένα ωραίο τραπέζι για να είμαστε άνετοι, διαλέγουμε κάποιο από τα Tiki Waikiki cocktails που βρίσκουμε εκεί. Και αυτό γιατί μας δημιουργούν μια άκρως… Tiki Summer διάθεση, μεταφέροντας εμάς και την παρέα μας απευθείας κάπου αλλού, χωρίς να χρειαστεί καν να κλείσουμε αεροπορικά εισιτήρια.

Τι Αθήνα, τι Αβάνα

Εντάξει, ίσως υπερβάλλουμε λίγο, αφού το πιο κοντινό σε Κούβα -που έχουμε συνηθίσει να παίζει στην πόλη- είναι κάποιο τραγούδι των Buena Vista Social Club. Μέχρι τώρα, δηλαδή. Γιατί πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα των TGI FRIDAYS™ αναθεωρούμε τι σημαίνει «εξωτικό».

Και αφού αποκαλύψαμε το Tiki secret μας, θα σου πούμε πως το Havana Wave από τα TGI FRIDAYS™ μάς προσφέρει αυτήν τη γεύση Αβάνας που ψάχνουμε για το καλοκαίρι. Havana Club Especial, Sourz Apple Liqueur, Skinos Mastiha Spirit, ginger, φρέσκος χυμός lime, ροδάκινο, νέκταρ αγαύης και Elemakule Tiki® Bitters είναι υπεραρκετές γεύσεις για να ταξιδέψουμε μέχρι την Κούβα και την Καραϊβική. Δοκίμασέ το και μας ευχαριστείς μετά.


havana1

 

Το Paradise Beach από την άλλη, μάς κάνει να πιστεύουμε πως ο (τροπικός) παράδεισος όχι απλά βρίσκεται στη γη, αλλά είναι στην πόλη μας. Αν δοκιμάσεις αυτό το cocktail με Havana Club Añejo 3 Años, Malibu®, ανανά, γάλα καρύδας, κεράσι και φρέσκο χυμό lime θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε.

Και για τους sweet & spicy lovers της παρέας, το Pineapple Ginger Splash των TGI FRIDAYS™ δημιουργεί έναν γλυκό και πικάντικο συνδυασμό με ανανά και τζίντζερ που ισορροπεί τέλεια με τα premium ρούμι Havana Club Añejo 7 Años, falernum liqueur, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime και νέκταρ αγαύης.

 

havana2

 

Επειδή λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει (και δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου), πέρα από τα εξωτικά Tiki Waikiki cocktails, μπορούμε να δοκιμάσουμε, και αυτήν τη (ζεστή) χρονιά, summer cocktails που έχουν αγαπηθεί από όλους μας, όπως το Passion Mojito και το Caribbean Rum Punch, αλλά και κλασικές επιλογές όπως το Zombie και το Mai Tai Royal, οι οποίες φυσικά, έχουν summer twists από τα χέρια των έμπειρων bartenders των TGI FRIDAYS™.

Απόλαυσε και εσύ το δικό σου Tiki Secret σε ένα κατάστημα TGI Fridays™. Αν σε βολεύουν τα νότια προάστια, η αυλή της Γλυφάδας σε περιμένει εναλλακτικά η θέα της Μαρίνας Φλοίσβου. Εκτός, αν είσαι θαμώνας των βορείων προαστείων, όπου η δροσερή αυλή της Κηφισιάς θα σε βάλει στο απόλυτο summer mood.

Μαζί με τα Tiki Waikiki Cocktails, επέλεξε για τη μέση κάποιο (ή κάποια, δεν κρίνουμε) από τα νέα μεξικάνικα πιάτα, όπως το Chicken Al Pastor, γιατί κανένας δεν μπορεί να πει «όχι» σε ένα χορταστικό πιάτο με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, τορτίγια καλαμποκιού, ρύζι με μυρωδικά, αβοκάντο, ψημένο ανανά, pico de gallo, καλαμπόκι και κόκκινα φασόλια. Εναλλακτικά, λέμε «ναι» στη Puebla Chicken Quesadilla, με κοτόπουλο, λιωμένα τυριά Colby & Monterey Jack, σοταρισμένα μανιτάρια και ψητό ανανά.

 

havana4

Και κάπως έτσι, χάρη στο Tiki Summer των TGI FRIDAYS™, ξεχνάμε ότι ιδρώνουμε στην πόλη, ενώ κάθε μέρα (ναι, ακόμα και η απάλευτη Δευτέρα) μπορεί να μοιάζει με Παρασκευή. Win-win, που λένε και στο χωριό μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved