6 premium gin για να απολαύσεις μέσα στο καλοκαίρι

Τα βοτανικά τους στοιχεία είναι ένα προς ένα διαλεγμένα!

Δύο είναι τα ποτά του καλοκαιριού ρούμι και gin και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Και μπορεί ναι μεν να υπάρχουν αρκετές φιάλες gin όμως πάντα υπάρχει χώρος να μάθεις κάτι ακόμη. Συγκεντρώσαμε 6 φιάλες που θα κάνουν το καλοκαίρι σου ωραιότερο. Δώσε και εσύ μία ευκαιρία να γνωρίσεις κάτι καινούργιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είσαι gin lover θα γίνεις παραπάνω χαρούμενος με μία από τις παρακάτω επιλογές.

Είναι το old fashioned το πιο παραδοσιακό αντρικό κοκτέιλ;

Cotswolds Dry Gin

Διακρίνεται από ένα απολαυστικό μείγμα από εννέα βοτανικά, όπως η λεβάντα από το Cotswolds και φρέσκες φλούδες από ροζ γκρέιπφρουτ και ξύσμα λάιμ. Η μεγάλη ποσότητα βοτανικών στοιχείων προκαλεί κάτισαν ένα μαργαριταρένιο σύννεφο όταν προστίθεται πάγος ή τόνικ.

 

Mermaid Gin

Αυτό το gin έχει εμπνευστεί από τα μαγευτικά θαλάσσια τοπία του Isle of Wight της Αγγλίας. Διακρίνεται από ένα απαλό και αναζωογονητικό γευστικό προφίλ με τραγανές νότες εσπεριδοειδών, εσανς θαλασσινού αέρα και μια πινελιά λουλουδένιας γλυκύτητας.

 

 

Portofino Dry Gin

Αυτό το dry gin είναι φτιαγμένο με μια επιλογή βοτανικών που αιχμαλωτίζουν αρώματα του Πορτοφίνο «ενσαρκώνοντας» ένα παράκτιο ταξίδι, με στόχο να μεταφέρει τους καταναλωτές του σε αυτό το γραφικό μέρος. Το Portofino Dry Gin ξεκινά με ζωντανές νότες φρέσκου λεμονιού και αρκεύθου, που θυμίζουν τους λόφους του Portofino.

Mare Gin

Εκπληκτικά αρώματα από τη Μεσόγειο σε ένα μπουκάλι. Συγκεκριμένα, είναι ένα μπουκάλι από την Ισπανία που κλείνει μέσα του τη Μεσόγειο. Περιέχει βασιλικό, θυμάρι, δεντρολίβανο και ελιά της ποικιλίας Arbequina, με τον άρκευθο, κάρδαμο και κίτρο και δίνουν γεύση νότιας Ευρώπης.

Whisky: Η ιστορία του blending και πώς μπήκε στο ποτήρι μας

 

Grace Gin

Εδώ μιλάμε για Ελλάδα, αισθάνεσαι τα αρώματα της Ελληνικής γης και ο άρκευθος κυριαρχεί σε τέλεια ισορροπία με τον κρίταμο, τα άνθη μυρτιάς και το σχίνο. Έχει κρυστάλλινη γεύση και έντονη καθαρότητα σε έναν μοναδικό συνδυασμό φρέσκων εσπεριδοειδών και ανθών πορτοκαλιάς με τα υπόλοιπα βότανα. Σημαντικό είναι ακόμη ότι έχει επλιγευση μεγάλης διάρκειας με πιπεράτες νότες.

Gin No 44

Είναι το πρώτο gin που συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης με τη σύγχρονη τεχνολογία. Επίσης, διακρίνεται από νύξεις από εσπεριδοειδή και βότανα όπως κέδρο, λουίζα, κρίταμο, λεβάντα, μιμόζα, πατσουλί και πιπέρι σιχουάν ενώ διαθέτει έντονο ανθικό χαρακτήρα από ρόζα σεντιφόλια (κατηγορία των εκατόφυλλων τριανταφυλλιών).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved