Πώς να απολαμβάνεις τις εμπειρίες της ζωής – Πάρε έμπνευση από τον Αντίνοο Αλμπάνη και τη Fischer

Το έχουν πει πολλοί αλλά θα το πούμε και εμείς. Η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι στιγμές. Στιγμές που απολαμβάνουμε, στιγμές που γελάμε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στιγμές που «χανόμαστε», στιγμές που είμαστε «εκεί» και τις ζούμε. Άλλωστε, η ευτυχία είναι το κράμα όλων αυτών των μικρών και μεγάλων καθημερινών στιγμών, που συνθέτουν το «παζλ» των αναμνήσεων μας.

Και ξέρεις, αυτές οι στιγμές δεν είναι απαραίτητα κάτι out of this world. Τις περισσότερες φορές είναι καθημερινές εμπειρίες, οι οποίες όμως, με μερικά twists, γίνονται μοναδικές. Γιατί, τελικά, τα περισσότερα πράγματα (δεν θα πούμε όλα) στη ζωή είναι θέμα οπτικής. Και αυτό, είναι κάτι που μας το θύμισε το «Taste the Experience», το νέο τηλεοπτικό σποτ της Fischer με πρωταγωνιστή τον πρώτο Έλληνα ambassador της αγαπημένης μπίρας, Αντίνοο Αλμπάνη.

 

Κάθε ξεχωριστή εμπειρία ξεκινά στις πιο απλές μας στιγμές

Πώς, όμως, θα κάνουμε κάθε στιγμή αξέχαστη; Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Υπάρχουν αυτές οι βραδιές που το μόνο που θέλουμε είναι να κάτσουμε στον καναπέ και να «λιώσουμε», βλέποντας μια ταινία. Και, αν μας ρωτάς, αυτό είναι πολύ οκ. Γιατί, όμως, να συμβιβαστούμε με αυτό και να μην κάνουμε ένα upgrade σε όλη αυτήν τη φάση;

Πάμε λοιπόν, να δούμε πώς, με μερικές απλές κινήσεις, μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν τη λίγο πεζή, ομολογουμένως, σκηνή. Για αρχή, μιας και καλοκαιριάζει, δεν θα δούμε την ταινία στο σαλόνι αλλά στο μπαλκόνι. Γιατί το έχουμε, διακοσμητικό είναι; Αφού το καθαρίσουμε λίγο, το μεταμορφώνουμε εύκολα και γρήγορα. Πώς; Παίρνουμε τις καρέκλες σκηνοθέτη, τον προτζέκτορα και το πανί προβολής που κοιτάζουμε τόσο καιρό. Τα βάζουμε στο μπαλκόνι. Καλούμε τους κολλητούς να δούμε αυτήν την ταινία που λέμε ότι θέλουμε να δούμε εδώ και δυο μήνες και είμαστε σχεδόν έτοιμοι.

Όταν έρθει η βραδιά που έχουμε κανονίσει, έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε φαγητό, σνακ και, φυσικά, την αγαπημένη μας Pilsener μπίρα. Ναι, τη Fischer εννοούμε. Κλείνουμε το φως στο μπαλκόνι, ξεκινάμε την ταινία, πίνουμε μια καλή γουλιά παγωμένης μπίρας. Αν αυτό δεν είναι πραγματική απόλαυση, τότε τι είναι; Άσε που φτιάξαμε και το δικό μας αυτοσχέδιο θερινό σινεμά, οπότε νιώσαμε και σούπερ δημιουργικοί.

 

Η απόλαυση είναι υπόθεση προσωπική

Φυσικά, το παραπάνω σκηνικό δεν απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως, μιας και για καθέναν από εμάς, οι μικρές «πινελιές» που κάνουν μοναδικές τις καθημερινές μας στιγμές, διαφέρουν. Το σίγουρο όμως, είναι ότι προσφέρει σε όλους έμπνευση και αυτός ακριβώς, είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το «Taste the Εxperience», το νέο τηλεοπτικό σποτ της Fischer στην Ελλάδα, μέσα από την ξεχωριστή σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Κεκάτου, σε παραγωγή της Foss Production.

Ας σκεφτούμε πάλι το παράδειγμα που αναφέραμε πάνω λοιπόν, και ευθύς αμέσως θα συνειδητοποιήσουμε πως με μερικές απλές κινήσεις και έχοντας, όπως πάντα,  στο πλευρό μας τη Fischer, κάθε στιγμή μετατρέπεται σε κάτι πραγματικά μοναδικό.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να εκτιμήσουμε τις δικές μας απλές στιγμές της καθημερινότητας και να πούμε «cheers» σε αυτές, κρατώντας φυσικά μια μπίρα Fischer.

fischertaste

Δεν χρειάζονται πολλά, λοιπόν. Λίγη διάθεση, να σκεφτούμε έξω από «κουτάκια» και μια μπίρα Fischer αρκούν και με το παραπάνω, για να δώσουμε άλλη «γεύση» στις μικρές, καθημερινές μας στιγμές. «Taste the Experience», ποιος είπε ότι είναι δύσκολο;

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Fischer, καθώς και τους λογαριασμούς της Pilsener μπίρας σε Facebook και Instagram.

#TasteTheExperience #FischerBeer

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved