Η παρασκευή ενός καλού coktail είναι θα είναι πάντα μια αξιποπρόσεκτο και γοητευικό προσόν στη φαρέτρα σου.
Για να το πετύχεις δεν χρειάζεται να φτάσεις το επίπεδο γνώσεων ενός mixologist -πολλές φορές η όλη διαδικασία είναι πολύ πιο απλή απ' ό,τι νομίζεις. Δοκίμασε, απέτυχε, ξανοδοκίμασε και στο τέλος θα τα καταφέρεις.
Ο Joan Cortel από το Cinco (Σκουφά 52, Κολωνάκι) σου δείχνει πώς να φτιάξεις ένα άψογο old-fashioned, το πιο κλασικό αμερικάνικό κοκτέιλ που μετρά δύο αιώνες ζωής, μέσα σε 1 μόλις λεπτό.