Πριν προχωρήσουμε στο παρακάτω κείμενο, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: αν δεν σου αρέσει η πατάτα η τηγανητή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ. Και παρότι θέλουμε να τις τρώμε όσο συχνότερα γίνεται, δεν σταματάμε ποτέ να εφευρίσκουμε νέους τρόπους για να τις απολαύσουμε. Από τσένταρ με μπέικον μέχρι κετσαπομούσταρδο, υπάρχουν πολλές «αλοιφές» για να ρίξεις πάνω στις πατάτες.
Υπάρχουν όμως και εκείνες οι πραγματικά τεράστιες συνταγές, που δείχνουν την πραγματική υπεροχή της τηγανητής πατάτας. Συνταγές όπως αυτή εδώ.
Εκεί που το τσένταρ, ο κιμάς και το τηγανητό κρεμμυδάκι συναντούν την πατάτα και την BBQ sauce (σ.σ.: προαιρετικά και τηγανητό αβγό), το πιάτο ξεφεύγει από την λίστα των ορεκτικών και περνάει στα κυρίως. Το πιάτο που βλέπεις είναι ο σούπερσταρ του αμερικανικού εστιατορίου The Kroft, που δίνει άλλη έννοια και μορφή στην τηγανητή πατάτα.
Μην μασάς που δεν το έχουμε εδώ. Ή μάλλον μάσα γιατί εύκολα μπορείς να τις κάνεις και σπίτι.
Άντε και καλό Τσου-Λου.