Είναι μεν pasta, αλλά δεν συγκαταλέγονται στα συνηθισμένα μακαρόνια κυρίως λόγω σχήματος. Τα ραβιόλι είναι αγαπημένο φαγητό, αλλά δεν έχουν το ίδιο πρεστίζ αν δεν τους δώσεις παραπάνω προσοχή από όσο χρειάζονται. Άλλο να τα σερβίρεις μοναχά τους με λίγο τυρί και άλλο να τα συνοδεύεις με συγκεκριμένα λαχανικά.
Όπως αυτά στο παρακάτω άλμπουμ:
PHOTO GALLERY
Δεν χρειάζεται απαραίτητα να «αδειάσεις» το αλάτι μέσα, καθώς η κάπαρη που θα τα συνοδέψεις είναι αρκετά αλμυρή και μπορεί να αλλοιώσει τη γευστική σου εμπειρία. Κατά τα άλλα δες τι χρησιμοποιεί η Majenco στο blog της στο Queen.gr και χάρισε στον εαυτό και στην παρέα σου μια μοναδική γευστική εμπειρία.