Δεν χρειάζεται να φοιτήσεις σε κάποια σχολή για chef ή να επενδύσεις σε πανάκριβο κουζινικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσεις μια φορά και μετά θα τον καταχωνιάσεις. Αν θες να φτιάξεις μια αφράτη ομελέτα για αστέρι Michelin ιδανική για να τη σερβίρεις στο κρεβάτι στο άλλο σου μισό ένα κυριακάτικο το μυστικό είναι απλό, βράσε την ομελέτα. Η συννεφένια ομελέτα θέλει κατσαρόλα και νερό και επειδή ακόμα μάλλον νομίζεις ότι έχεις πέσει σε κάποιο τρολοκείμενο ή σε κοροϊδεύουμε στο παρακάτω βίντεο θα δεις πόσο εύκολο είναι.
Θεωρητικά η αρχή είναι η ίδια με τα ποσέ αυγά, το καυτό νερό διογκώνει και «ψήνει» γρήγορα το ασπράδι. Ξέχνα τηγάνια, βούτυρα και επικίνδυνα ακροβατικά. Εκτός από την κατσαρόλα, τα μοναδικά σύνεργα που θα χρειαστείς είναι ένα σουρωτήρι και λίγο χαρτί κουζίνας. Bon Appétit!