Στις Άλπεις του Lyngen λέγεται πως ο Odin τα έβαλε με τους παγωμένους Γίγαντες, αλλά σήμερα η νορβηγική μαεστρία δείχνει πόσο ικανή μπορεί να είναι και με την παραγωγή του ουίσκι. Το Bivrost Niflheim χρησιμοποιεί το παγωμένο νερό από τις οροσειρές του Lyngen και το φιλανδικό κριθάρι, δημιουργώντας ένα κορυφαίο σκανδιναβικό απόσταγμα που θα αγαπήσεις.
Ακολουθώντας την ιρλανδική «συνταγή», το Niflheim ακολουθεί τριπλή απόσταξη σε χάλκινους άμβυκες σε μέγεθος στήλης προτού περάσει σε ωρίμανση σε τρία διαφορετικά βαρέλια, virgin oak (σ.σ.: άρα πιο ξυλώδη στοιχεία και αρκετή γλυκάδα από βανίλια), bourbon και sherry. Εμφιαλώνεται στους 46 βαθμούς και απολαμβάνεται με λίγες σταγόνες νερό για να απελευθερωθεί το υπέροχό του άρωμα και ο βόρειος χαρακτήρας του.
Ο αληθινός βοράς σε ένα ξεχωριστό ουίσκι που πρέπει να δοκιμάσεις.