Δεν υπάρχει πιο ταλαίπωρο πιάτο σε ολόκληρη την ιταλική κουζίνα. Όσο διάσημο είναι, τόσο το έχουν «σκοτώσει». Όσο γευστικό δηλώνει, τόσο έχουν σπιλώσει την γεύση του. Γιατί η παραδοσιακή καρμπονάρα μπορεί να στηρίζεται μεν στην απλότητα, αλλά η τεχνική και τα σωστά υλικά, είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.
Οι Eaters όμως το ξέρουν αυτό. Και επειδή για εκείνους η καρμπονάρα είναι κάτι περισσότερο από φαγητό, είναι ιδέα και εκδήλωση συναισθημάτων της όρεξης, φροντίζουν να την υλοποιούν με αγάπη και ακρίβεια.
Υλικά
• 350 γρ λιγκουίνι ή σπαγγέτι
• 2 αβγά
• 40 γρ παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
• 40 γρ πεκορίνο φρεσκοτριμμένο
• αλάτι και πιπέρι
Δεν σουρώνουμε τα μακαρόνια. Σε ένα μεγάλο μπώλ ρίχνουμε σιγα σιγα τα μακαρόνια απο τη κατσαρόλα με λίγο απο το νερό τους, προσθέτουμε το μπείκον με το λιπος του, τα τυριά και ενα ενα τα αβγά.