Ο Γιάννης Λιόκας, ανερχόμενος executive chef, με μετεκπαίδευση σε Παρίσι και Μιλάνο δίπλα σε βραβευμένους chef και καταξιωμένες σχολές του χώρου. Με ρίζες από την Ήπειρο, πειραματίζεται με γεύσεις και υλικά της Ελλάδας και της Μεσογείου, δίνοντας έμφαση στη βιωματική κουζίνα.
Η φιλοσοφία του chef, σε πλήρη εναρμόνιση με τη φιλοσοφία της Kaiser, εστιάζει στην αυθεντικότητα της δημιουργίας, την ποιότητα των εκλεκτών υλικών αλλά και τη μοναδική γευστική εμπειρία. Ο ιδανικός τρόπος κοπής του κρέατος, έξυπνα tips για το σωστό ψήσιμο, συμβουλές για το σωστό seasoning και τα συνοδευτικά dips ανά είδος κρέατος και πολλές ακόμη χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές συνθέτουν τα μυστικά του “meat-ing”.
Είναι γνωστό ότι η Kaiser είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, ενώ με την πλούσια χαρακτηριστική γεύση της συνοδεύει άριστα πιάτα με βάση το κρέας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι κύριος εκφραστής του “The Art of Meating”. Η νέα συνεργασία, συνδυάζοντας τις γνώσεις του chef, με τη μεστή και πληθωρική γεύση της no1 Pilsner στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να μυηθεί σε έναν κόσμο γαστρονομικής αρτιότητας!
Τα πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να τα δείτε εδώ!
Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα!