Από τη μία ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε την υγεία μας. Από την άλλη, δεν φανταζόμαστε τους εαυτούς μας χωρίς το μπέικον. Γιατί; Γιατί είναι πεντανόστιμο και πάει παντού. Τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι μας, είναι να ενδώσουμε στη φωνή μέσα μας που μας παρακινεί να φάμε περισσότερο.
Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε μάλλον και ο chef Peter Sherman και ιδιοκτήτης του bacon-theme εστιατορίου BarBacon, ο οποίος κατέγραψε 200 συνταγές που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι χρειαζόμασταν να γνωρίσουμε. Και δεν μιλάμε απλά για το πάντρεμά του με αβγά ή με βάφλες. Οι συνταγές ξεκινούν από ευφάνταστες για brunch και φτάνουν μα χρησιμοποιούν το μπέικον ως πρώτη ύλη για…κοκτέιλ.
Αν θες να το κάνεις δικό σου, μπορείς να το βρεις εδώ. Και μην ξεχάσεις να δεις τις απρακάτω φωτογραφίες.