Στο Chapter Oak, ο σεφ Christopher Kostow, μπορεί να κάνει τα απλά πιάτα να μοιάζουν εξιδεικευμένα και ακριβά. Υπάρχει λόγος για αυτό καθώς το εστιατόριο στην Καλιφόρνια, δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα, αν και στην τιμή τους, η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Το μενού περιλαμβάνει, κυρίως εποχιακά πιάτα και η ομορφιά του, συναγωνίζεται την φήμη που έχει αποκτήσει λόγω της κουζίνας του.
Αυτό που κάνει το Chapter Oak να διαφέρει, πέρα από τον Kostov με τα τρία αστέρια Michelin που έχει κερδίσει ως σεφ, είναι ο τρόπος που το φαγητό περνάει από την ετοιμασία στην κατανάλωση. Τα ντόπια κρέατα αλλά και τα λαχανικά ψήνονται σε ένα ιδιαίτερο grill που δίνει στον χώρο που γευματίζουν οι πελάτες, ένα εξαιρετικό, πλούσιο άρωμα. Μην περιμένεις περίεργο στήσιμο στο πιάτο που θα βρεθεί μπροστά σου. Όλα σερβίρονται με τον παλιό, παραδοσιακό τρόπο και η μερίδα, ευτυχώς, είναι γενναία.