Instagram Όταν είσαι ο σύντροφος της Taylor Swift, οφείλεις να ντύνεσαι ανάλογα

Ο Travis Kelce, στο double date με τους Ryan Reynolds και Blake Lively, εμφανίστηκε μ’ ένα κομμάτι από Jacquemus που δεν πρέπει ν’ αγνοήσεις.

Το να είσαι ο Travis Kelce δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Δεν αναφερόμαστε στις επιδόσεις του στο American Football και τις επιτυχίες του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το NFL, αλλά στις υποχρεώσεις σου απέναντι στη μόδα. Διότι, πέρα από καταξιωμένος αθλητής, ο 35χρονος star είναι και σύντροφος της μεγαλύτερης pop star του πλανήτη. 

Από τη στιγμή που ο Travis Kelce και η Taylor Swift επισημοποίησαν τον έρωτά τους, έχουμε διακρίνει μία τεράστια αλλαγή στο στιλ του Kelce. Λογικό. Αν μπορούσε, ας έκανε κι αλλιώς. Κακά τα ψέματα. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα ανεβάσει τις μετοχές σου και θα εκτοξεύσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό, τότε οφείλεις ν’ ακολουθήσεις τους κανόνες του. 

Snapinsta.app 462805729 18092099770488287 1133754708488369357 n 1080

Ο tight end των Kansas City Chiefs, λοιπόν, έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του και φυσικά την γκαρνταρόμπα του. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνισή του στο πλευρό της Taylor Swift, στο double date που είχαν με τον Ryan Reynolds και την Blake Lively. Εκεί εμφανίστηκε φορώντας ένα κομμάτι της ανδρικής μόδας που τελευταία έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Πώς η Taylor Swift αλλάζει το γούστο των γυναικών της Gen Z στους άνδρες;

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα navy bowling πουκάμισο με camp γιακά και χαλαρή γραμμή. Αυτό το πουκάμισο κυκλοφόρησε ως μέρος της τελευταίας συλλογής ‘La Casa’ του Jacquemus και αποτελεί σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας του γαλλικού οίκου: oversized και διασκεδαστικό θυμίζει περισσότερο την καλοκαιρινή αύρα της Μασσαλίας παρά το μινιμαλιστικό Παρίσι. Επιπλέον οι πραγματικοί μύστες και fans της Taylor Swift, ενδεχομένως, να πρόσεξαν το μοτίβο με τα άλογα. Ήταν αυτή μία αναφορά στο “White Horse” από το δεύτερο album της αγαπημένης του με τίτλο “Fearless” ή απλώς έτυχε; Όπως και να ‘χει, πρόκειται για ένα πουκάμισο που θα συντροφεύει από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. 

Snapinsta.app 462780131 18092099761488287 2847198726872829779 n 1080

Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τον πρωταθλητή, κάθε κουμπί είναι φτιαγμένο από μαργαριτάρι και γύρω από την πίσω λαιμόκοψη, θα βρεις μια υφασμάτινη θηλιά που έχει ραφεί για να σχηματίσει το γράμμα ‘J’. Προφανώς αναφορά στον γαλλικό οίκο. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν ένα σχετικά χαλαρό look και είναι πάντοτε σημαντικές για τον Simon Porte Jacquemus, ανεξάρτητα από το τι σχεδιάζει.

Jacquemus

Είναι αυτό το πουκάμισο μία επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου; Όχι απαραίτητα. Αλλά, με βεβαιότητα, είναι μία safe επιλογή για το επόμενο ραντεβού σου. Πριν πιάσουν για τα καλά τα κρύα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved