Instagram Το στιλ των Paul Mescal - Gracie Abrams θα το αντιγράψεις με την κοπέλα σου

Είτε έχει να κάνει με το χαλαρό brunch του σαββατοκύριακου, είτε με το θεατράκι της Πέμπτης, το νέο ζευγάρι δείχνει τον δρόμο για την cuffing season.

Ο Paul Mescal έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στις τραγουδίστριες. Μετά τη διετή σχέση του με την τραγουδοποιό της indie μουσικής σκηνής, Phoebe Bridgers, δηλώνει ξανά ερωτευμένος. Αυτή τη φορά, στο πλευρό του, βρίσκεται η Gracie Abrams, κατά πολλούς επόμενη pop star της γενιάς της. Τίτλος που έχει αποδοθεί σε πολλές αλλά στο τέλος λίγες άντεξαν. Ωστόσο έχουμε χρόνο για να διαπιστώσουμε αν καταφέρει να επιβεβαιώσει τον τίτλο. Προς το παρόν, δε θα εστιάσουμε τόσο στο μεγάλο έρωτα που βιώνουν οι Paul Mescal και Gracie Abrams, αλλά στο στιλ τους. 

Το hot ζευγάρι μπήκε για τα καλά στην cuffing season και έχουμε πολλά να διδαχτούμε από το look τους. Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή τους παρέδωσαν δωρεάν μαθήματα στιλ σε όλους μας, φορώντας μια σειρά από φθινοπωρινά outfits. Ο Paul Mescal φόρεσε μία μωβ ζακέτα, μαύρες δερμάτινες μπότες και ένα t-shirt από την περιοδεία των The Clash το 1983 για το Combat Rock. Μάλιστα φόρεσε το t-shirt μέσα από το μπεζ παντελόνι και το “έδεσε” με μία μαύρη ζώνη. Τα αξεσουάρ του περιλάμβαναν γυαλιά ηλίου Jacques Marie Mage και ένα καπέλο των Boston Red Sox. Χαλαρός, cool και άνετος.

 

 

Η Gracie Abrams, από την άλλη, επέλεξε ένα γαλάζιο τοπ, μπλε χαμηλοκάβαλο παντελόνι, καφέ αθλητικά παπούτσια Puma Speedcat και γυαλιά με λεπτό σκελετό. Από πάνω είχε φορέσει ένα μπλε V-neck πουλόβερ, το οποίο είχε περάσει μόνο γύρω από το λαιμό της, αφήνοντας τα χέρια της να κρέμονται ελεύθερα κάτω από το στρίφωμα, με το μεγαλύτερο μέρος του πουλόβερ να μαζεύεται γύρω από τον πάνω κορμό της σαν σάλι.

O Paul Mescal γνωρίζει τον πιο sexy τρόπο για να φορέσεις το σακάκι σου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paul Mescal αγκαλιάζει αυτό το χαλαρό στιλ. Ωστόσο επιτέλους κατάλαβε ότι φθινοπώριασε και ξεκίνησε να φοράει παντελόνια και όχι τα αγαπημένα του σορτσάκια. Οκ έχει ωραία πόδια αλλά καιρός να τα κρύψει. Τι έχουμε να μάθουμε από την πρόσφατη έξοδο των δύο ερωτευμένων παιδιών; 

Το γεγονός πως μπορούμε ν’ αντιγράψουμε το στιλ τους στην επόμενη χαλαρή έξοδο. Είτε έχει να κάνει με το brunch του Σαββατοκύριακου, είτε για το θεατράκι της Πέμπτης. Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο δεν μπορεί να είναι cool;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved