Instagram Το πριγκιπικό στιλ του Harry Styles είναι για αρχόντους

Ένα παστέλ μπλε πουκάμισο με ξεχωριστό γιακά να ξεπροβάλλει μέσα από ένα πλεκτό είναι όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για το φθινοπωρινό σου look.

Όσο και να αντιστέκεται το καλοκαίρι, το φθινόπωρο θα έρθει. Ο καιρός θα ψυχράνει και αυτό είναι το πρώτο σημάδι πως έφτασε η στιγμή να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει ν’ ακολουθήσουμε; Μα φυσικά να παραδειγματιστούμε από τον Harry Styles. Όταν έχεις ανακηρυχθεί ως ένας από τους πιο καλοντυμένους μουσικής της εποχής σου, τότε κάτι κάνεις σωστά. 

 

 

Για τον Harry Styles το να εμφανίζεται στις επιδείξεις μόδας είναι κάτι το σύνηθες. Σαν να πηγαίνουμε εμείς μέχρι την αγορά της Νέας Ιωνίας. Το σαββατοκύριακο, λοιπόν, εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για την επίδειξη του Valentino, με αφορμή το ντεμπούτο του Alessandro Michele ως καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου. Οι δύο τους είναι καλοί φίλοι και συνεργάζονται από το 2015. Οπότε είναι εύκολα αντιληπτό πως ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει τις κατάλληλες επιρροές αναφορικά με το στιλ του. 

 

 

Ποιο είναι το μάθημα που πήραμε από τον 30χρονο star; Πώς δεν χρειάζονται υπερβολές στο ντύσιμο. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και εκείνος δείχνει πως να αντιμετωπίζεις την ψύχρα του φθινοπώρου με στιλ. Παρουσίασε μια ελαφριά εκδοχή του ελισαβετιανού στυλ και μέσα από το πορτοκαλί πλεκτό, ξεπρόβαλε ένα παστέλ μπλε πουκάμισο με πριγκιπικό frilly γιακά. Λίγο elegant, λίγο παιχνιδιάρικο.

Oι άνδρες που άλλαξαν ριζικά τη μόδα των 10's

Ένα κλασσικό πουκάμισο μέσα από ένα πλεκτό είναι πάντα μια safe επιλογή. Ωστόσο αν θέλεις μία ξεχωριστή, πικάντικη πινελιά στην εμφάνισή σου, τότε ο Harry Styles δείχνει τον δρόμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved