associated press Τα γυαλιά ηλίου του Joaquin Phoenix είναι ό,τι θέλουμε να θυμόμαστε από τον Joker

Η απογοήτευση για την ταινία είναι μεγάλη. Όχι, όμως, και για τα Garrett Leight του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.

Μία τεράστια απογοήτευση. Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς. Ναυάγιο. Δώστε τα λεφτά μας πίσω. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που έζησαν όλοι όσοι έκαναν το λάθος να δουν το «Joker: Folie À Deux». Ο Χρήστος Κάβουρας τα έγραψε ήδη για να προστατευτείς σε περίπτωση που θέλεις να κλείσεις εισιτήριο. Μην πεις μετά ότι δε στα έλεγε.

Ωστόσο σε αυτές τις γραμμές θα επικεντρωθούμε στο στιλ του Joaquin Phoenix. Μετά την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του Λονδίνου σαν πορτιέρης σε κλαμπ των 90’s, με γραβάτα, bomber jacket και All Star, o βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε ξανά τη διαφορά. Προτίμησε το κλασικό κοστούμι με ατημέλητα μαλλιά, με τα γυαλιά ηλίου να ξεχωρίζουν. 

 

Joaquin Phoenix1

Ο κινηματογραφικός Joker λατρεύει τα γυαλιά ηλίου. Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles προτίμησε ένα ζευγάρι από το καλιφορνέζικο brand Garrett Leight. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το Ace Sun και η σιλουέτα διαθέτει σχεδιασμό τύπου Wayfarer. Στις γωνίες έχουν προσαρμοστεί λαμπερά μεταλλικά φύλλα φοίνικα, ενώ οι φακοί είναι του τύπου ‘Semi-Flat Pure Rosewood’. 

Ο Joaquin Phoenix φόρεσε γραβάτα με bomber jacket και για έναν περίεργο λόγο έδειχνε cool

Ο Joaquin Phoenix δεν είναι ο μοναδικός περήφανος κάτοχος γυαλιών Garrett Leight. Στη λίστα βρίσκονται και οι Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Jeremy Allen White αλλά ο 49χρονος ηθοποιός τα φοράει ασταμάτητα εδώ και πέντε χρόνια. Στη διάρκεια του Φεστιβάλ Βενετίας το 2019, εμφανίστηκε με μια άλλη εκδοχή του μοντέλου Ace, αυτή τη φορά σε μαύρο-μαύρο συνδυασμό. Δυστυχώς και οι δύο εκδοχές του Ace έχουν εξαντληθεί παντού. 

 

Joaquin Phoenix2

 

Όμως, ευτυχώς το μοντέλο Garrett Leight Naples Sun αποτελεί την τέλεια εναλλακτική και είναι ακόμα διαθέσιμο. Για την ώρα, τουλάχιστον.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved