Copa Ο Πελίστρι ποζάρει με τη ρετρό εμφάνιση του 1934 και όλοι θέλουν να την αγοράσουν

Το ρετρό πουλάει και ευχαριστούμε την Copa Football γι’ αυτόν τον θησαυρό.

«Από το θέατρο των ονείρων, κυνηγώντας τα όνειρά του στην Αθήνα. Ο Φακούντο Πελίστρι είναι έτοιμος να λάμψει κάτω από τα αθηναϊκά φώτα». Στις 20 Σεπτεμβρίου το επίσημο account της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ποστάρει ένα καρουζέλ από φωτογραφίες του Φακούντο Πελίστρι. Του Ουρουγουανού άσου του “τριφυλλιού” που άφησε το Μάντσεστερ για την Αθήνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Παναθηναϊκό

Ο 22χρονος άσος από το Μοντεβίδεο ποζάρει με ρετρό διάθεση φορώντας την εμφάνιση των “πρασίνων” από τη σεζόν 1933-34. Μία ριγωτή πράσινη - λευκή εμφάνιση με κορδόνια στον γιακά και το στήθος ενώ το μεγάλο λευκό τριφύλλι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.

 

 

Το ρετρό πουλάει. Είναι αυτή η ρομαντικοποίηση του παρελθόντος, ένα παιχνίδι του μυαλού, που “καθαρίζει” τις άσχημες αναμνήσεις και κάνει το παρελθόν να φαντάζει πάντα πιο αθώο και πιο όμορφο από το σήμερα. Ψευδαίσθηση, λέγεται. Προφανώς και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είχαν ενθουσιαστεί από την εμφάνιση και όλοι θα ήθελα να έχουν στην γκαρνταρόμπα τη φανέλα που φόρεσε ο Άγγελος Μεσσάρης, όταν ο Παναθηναϊκός φιλοδώρησε με 8 τέρματα τον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό.

 

 

Πού μπορείς να τη βρεις; Να είναι καλά η σελίδα Copa Football που μας άνοιξε τα μάτια. Πρόκειται για ένα φυσικό κατάστημα στο Άμστερνταμ που ειδικεύεται στις ρετρό εμφανίσεις και από το 1988 ασχολείται ενεργά με την αθλητική ένδυση. Εκεί θα βρεις και την εμφάνιση του 1971, χρονιά που ο Παναθηναϊκός πήγε στον τελικό του Γουέμπλεϊ κόντρα στον Άγιαξ, αλλά και την εμφάνιση της σεζόν 1984-85 με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Citroen. 

 

citroen1

 

Αν πάλι δεν είσαι φαν του “τριφυλλιού”, μπορείς να επισκεφτείς το site και θα συναντήσεις μία ευρεία γκάμα από εμφανίσεις, καπέλα, T-shirt, hoodies, sneakers και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί το μυαλό σου. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved