bikeriders Κανείς δε φόρεσε καλύτερα το δερμάτινο από τον Austin Butler

Για τον 33χρονο star του Hollywood το “leather είναι θρησκεία”.

Μπορώ να κατανοήσω όλους τους λόγους που ενδεχομένως ν’ αντιπαθείς τον Austin Butler. Η φυσιογνωμία του σε παραπέμπει σ’ εκείνα τα καλομαθημένα πλουσιόπαιδα που τα βρήκαν όλα έτοιμα και έχουν τις πλάτες να κωλοπαιδαρίζουν. Ταυτόχρονα είναι όμορφος οπότε έχει όλα τα κορίτσια στα πόδια του. Ωστόσο ο 33χρονoς star του Hollywood είναι πολλά περισσότερα. 

Είναι υπερταλαντούχος, ο Timothee Chalamet λατρεύει το ταλέντο του στην υποκριτική, τη θετική του αύρα και το γεγονός πως πάντα είναι λαμπερός. Από την άλλη, ο Austin Butler, δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Είτε ως Elvis Presley στη μουσική βιογραφική ταινία Elvis, όπου έκανε τους κριτικούς και το κοινό να μην πιστεύουν στα μάτια τους, όντας υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, είτε στο Dune: Μέρος Δεύτερο. 

 

 

Ωστόσο σε αυτές τις γραμμές θα εστιάσουμε στην ταινία Bikeriders. Εκεί όπου πρωταγωνιστούν ο Tom Hardy και η κατά πολλούς πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη, Jodie Comer. Είναι η ταινία όπου ο Austin αποδεικνύει πως φοριέται σωστά το δερμάτινο, ένα ρούχο που θα το τιμήσεις δεόντως τις πιο κρύες ημέρες που έρχονται.

«Dune: Part 2»: Ο Austin Butler έχει ήδη εκτοξεύσει τις προσδοκίες μας

Γιατί αν δεν φορέσεις το “πέτσινο” τον Οκτώβριο - Νοέμβριο, τότε πότε;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved