4 tips για να αγοράσεις τα κατάλληλα ρούχα για το φθινόπωρο

Tέσσερις άχαστες επιλογές για αυτή την εποχή.

Αλλάζει η εποχή, αλλάζει και η διάθεσή μας και είμαστε σε φάση που αναζητάμε να αλλάξουμε και τα ρούχα μας. Το καλοκαίρι μας χαιρετάει και υποδεχόμαστε το φθινόπωρο και κάπως έτσι σκεφτήκαμε ότι χρειαζόμαστε έναν μπούσουλα για να βασιστούμε σε αυτό και να κάνουμε τις κατάλληλες αγορές. Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις για να πηγαίνεις στη σωστή κατεύθυνση. Πάμε να δούμε:

1. Τζιν τζάκετ

Aυτό το κομμάτι ρούχων είναι αυτό που λέμε all time classic. Είναι διαχρονικό με στιλ και πέρα από αυτό είναι και πρακτικό για την εποχή. Εάν είχες ήδη ένα τζιν μπουφάν στην ντουλάπα σου τότε καταλαβαίνεις, ότι είναι απαραίτητο. Λειτουργεί πάρα πολύ καλά στο πώς μπορεί να φορεθεί. Μην το πάρεις πολύ στενό, να έχεις άνεση στο ρούχο σου.

2. Παντελόνια chino

Ίσως τα πιο διάσημα παντελόνια που υπάρχουν στην αγορά και αυτό γιατί με την ίσια γραμμή που τα διακρίνεις μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τα παντελόνια chino είναι πιο άνετα σε σχέση με τα τζιν, καθώς μπορούν να συνδυαστούν πολύ ωραία και με πουκάμισα, πουλόβερ ή και απλά t-shirt. Ειδικά, αν έχεις δουλειά γραφείου, τα παντελόνια chino είναι αυτό που λέμε η εύκολη βοήθεια στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Διάλεξε αποχρώσεις όπως το χακί, το μπλε ή το μπεζ για να έχεις μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Η μεγάλη επιστροφή του κλασικού και άλλες 8 φθινοπωρινές στυλιστικές συμβουλές

3. Μακρυμάνικο πουκάμισο

Κλασικό μακρυμάνικο πουκάμισο. Φυσικά και είναι ό,τι καλύτερο για τη μεταβατική περίοδο,τόσο-όσο. Είναι ένα ρούχο που είναι διαχρονικό και σχεδόν όλοι οι άντρες έχουν στο ντουλάπι τους. Μπορείς όμως να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να αρχίσεις να ψάχνεις εναλλακτικές σε χρώματα όπως θα μπορούσαν να είναι τα χακί, καφέ, μουσταρδί ή ακόμα και παστέλ αποχρώσεις.

7 τρόποι να ντυθείς για το φθινόπωρο

4. Μποτάκια

Παπούτσια και ξανά παπούτσια. Και επειδή οι βροχές ξεκινάνε σιγά-σιγά, για να μπορέσεις να προστατευτείς από τις βροχές και το κρύο καιρό αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να «επενδύσεις» σε ένα καλό ζευγάρι με μποτάκια. Πέρα από την προστασία των καιρικών συνθηκών, μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα σωρό πράγματα. Σε περίπτωση που αγοράσεις ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια χωρίς κορδόνια θα ταιριάζουν πολύ καλά με τα ρούχα της δουλειάς σου ενώ τα πιο κλασικά είναι ιδανικά για τις πιο casual εμφανίσεις σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved