Wake me up when September… starts: Νέα σεζόν, νέο στυλ

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την επιστροφή στην πόλη και στην αγαπημένη σου back to reality καθημερινότητα. Και κάπως έτσι, αυτήν την περίοδο, οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Σε όσους περιμένουν να γίνει ο καιρός λίγο πιο φθινοπωρινός και σε εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν να μετράνε τις ημέρες σε μπάνια και υψηλές θερμοκρασίες.

Όποιος και αν είναι ο δικός σου τύπος, ένα είναι το σίγουρο: Το καθημερινό σου styling είναι ένα σημαντικό task στο οποίο καλείσαι να αντεπεξέλθεις, είτε η περίσταση είναι «Office look», είτε «After work drink με συναδέλφους» ή ακόμη και «Κυριακάτικη βόλτα στην πόλη».

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, κανένας λόγος ανησυχίας, διότι τον φετινό Σεπτέμβρη αρκεί ένα στυλιστικό restart για να βγεις από τη δύσκολη θέση και να κάνεις level up στο φθινοπωρινό στυλ σου. Είσαι έτοιμος; Αν ακόμη αμφιβάλλεις, τo Mediterranean Cosmos είναι πάντα στη διάθεση σου για να σου δώσει έμπνευση να βρεις τις πιο stylish λύσεις για εσένα, πριν από εσένα. Συνέχισε να διαβάζεις και thank us later!

Elegant statement

Δεν υπάρχει ανδρική γκαρνταρόμπα που να μην περιλαμβάνει έστω ένα κοστούμι. Είτε πρόκειται για μία business περίσταση είτε για κάποια επίσημη εκδήλωση, το κοστούμι μετατρέπει το ανδρικό ντύσιμο σε elegant statement και αποπνέει κομψότητα.

Φέτος το φθινόπωρο, λοιπόν, μπορείς να στραφείς στις πιο κλασικές επιλογές και συγκεκριμένα, στο κοστούμι πιε ντε πουλ από το κατάστημα ZARA. Από τη μία, θα έχεις το κλασικό μπλέιζερ με γιακά, μακρύ μανίκι και μανσέτα στο τελείωμα και από την άλλη, το παντελόνι slim fit από ύφασμα και μαλλί. Προφανώς μπορείς να τα φοράς και ξεχωριστά για να αναβαθμίζεις με περισσότερους τρόπους τα corporate looks σου.

 

zarablazer2

 

Classic all the way

Πέρα από τις formal εμφανίσεις που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα all-time classic κοστούμι, το φθινόπωρο επιβάλει επιλογές που θα σε κρατούν ζεστό και στυλάτο όλη την ημέρα. Οπότε, ένα πουλόβερ με φερμουάρ από το κατάστημα Tommy Hilfiger, είναι αυτό που χρειάζεσαι.

tommyessentials3232

Ωστόσο, αν θέλεις να το συνδυάσεις με κάτι chic και κλασικό, επίλεξε ένα chinos τζιν παντελόνι από το κατάστημα Manetti, που θα ανανεώσει το look σου. Ο λόγος για ένα τζιν παντελόνι με επεξεργασία Garment dye, σε απόχρωση denim blue.

 

mannetti2

 

Φθινοπωρινά πανωφόρια

Όταν πρόκειται για φθινοπωρινό styling ένα καλό και άνετο πανωφόρι είναι must για κάθε gentleman. Διότι πρόκειται να σε προστατεύει από τον άστατο καιρό, ενώ παράλληλα μπορεί να προσθέτει στυλ στις all-day εμφανίσεις σου. Το καφέ αμάνικο δερμάτινο μπουφάν, λοιπόν, από το κατάστημα Navy & Green, είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για την εποχή που διανύουμε.

 

leatherfur

 

Εναλλακτικά, αν θέλεις να προσθέσεις cool «πινελιές» στα outfits σου, μπορείς να επιλέξεις ένα δερμάτινο ανδρικό τζάκετ από το κατάστημα Papageorgiou Leather & Fur Fashion.

 

baf12

 

Must-have sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πολύ βασικό σημείο της γκαρνταρόμπας σου. Γιατί εκτός από αξεσουάρ είναι και μία απαραίτητη πρακτική προσθήκη που πρόκειται να έχεις συνέχεια μαζί σου. Ειδικά, τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου David Beckam με γκρι κοκάλινο σκελετό από το κατάστημα MARK AaLEN, που θα κάνουν update από το πιο επίσημο μέχρι και το πιο απλό outfit σου.

 

sunglassmain

 

The essentials

Η προσωπική περιποίηση είναι ένα διαχρονικό trend που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας. Τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν, μπορείς ωστόσο, να την ανανεώσεις με ένα καθαριστικό σαμπουάν για τα μαλλιά από το κατάστημα Culter Bar-Ber Shop, που θα σου προσφέρει αναζωογόνηση και καθαριότητα.

 

depot2

 

Good vibes

Αν θέλεις να κάνεις την επιστροφή στην καθημερινότητα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, λίγο πιο ευχάριστη, το «μυστικό» κρύβεται στην… playlist σου. Για την ακρίβεια, στο ασύρματο mini ηχείο Bluetooth από το κατάστημα Mr.Gadget, που χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου.

 

mrgadgetspoeaker

 

Lunch break

Μπορεί η καινούργια σεζόν να είναι η ιδανική ευκαιρία για να εμπνευστείς στυλιστικά και να οργανώσεις από τώρα τα look που θα φορέσεις τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο, το shopping θέλει και διαλείμματα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να κάνεις μία στάση για noodles με κοτόπουλο και γλυκόξινη σάλτσα στο Mongo Asian Food; Τίποτα!

 

mongofood


Η φθινοπωρινή σεζόν είναι μία καλή ευκαιρία για στυλιστικό restart. Αξιοποιώντας τις απρόβλεπτες μέρες του φθινοπώρου - από άποψη καιρού πάντα, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο μοναδικά και ενδιαφέροντα σύνολα. Πάρε έμπνευση από τις στυλιστικές προτάσεις του Mediterranean Cosmos και σύντομα, θα αναδειχθείς στον πιο stylist gentleman.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved