associated press Πώς οι Daniel Craig και Rachel Weisz έγιναν το απόλυτο fashion ζευγάρι του Hollywood;

Οι χρήστες των social media τους αποκαλούν “γονείς” του Hollywood και στη Βενετία επιβεβαίωσαν την ταμπέλα.

Δεν χρειάζεται να φωνάξεις για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Μπορείς να δηλώσεις παρών με τον πιο βροντερό τρόπο και ταυτόχρονα να μη χάσεις την αξιοπρέπεια και την ταυτότητά σου: Διακριτικότητα λέγεται και η πλειοψηφία των celebrities έχουν πάρει διαζύγιο μαζί της. Ωστόσο αν καταφέρεις να την αγκαλιάσεις και την κάνεις δεύτερη φύση σου, τότε τα “άστρα θα σχηματίσουν γέφυρα” για να πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρευόσουν. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Daniel Graig και Rachel Weisz. Το ζευγάρι που έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης το 2011 και ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα media με “κιτρινισμούς”, δεν επιθυμεί η προσωπική τους ζωή να γίνει βοράς για την κοινή γνώμη. Και αυτό μόνο του, το ανυψώνει σε ένα γοητευτικό ντουέτο.

 

Daniel Craig2

 

Οι δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες και όταν το κάνουν, τα φλας παίρνουν φωτιά. Τελευταία κοινή έξοδος σε δημόσια θέα ήταν στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Εκεί χωρίς να το προσπαθήσουν και πολύ, κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα. Σε τέτοιο βαθμό, που οι χρήστες του διαδικτύου να πάθουν τσότσο και να τους κολλήσουν την ταμπέλα των “γονιών του Hollywood”. 

 

Daniel Craig3

Dad and mum, λοιπόν.

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Queer” που πρωταγωνιστεί ο πρώην James Bond, η Rachel Weisz έλαμψε μέσα σε μία μπλε Versace τουαλέτα της, η οποία ξεχώριζε για το ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς. Δίπλα της, καμαρωτός, ο Daniel Craig έκανε τη διαφορά με σύγκριση με τους υπόλοιπους άνδρες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Επέλεξε ένα κρεμ κοστούμι και λευκό πουκάμισο, αφήνοντάς τα λίγο ξεκούμπωτα πετυχαίνοντας αυτό το ανάλαφρο και sexy στιλ που ταιριάζει με τον αέρα της Βενετίας. Το κρεμ κοστούμι και το λευκό πουκάμισο είναι του ισπανικού Οίκου, Loewe, με τον οποίο έχει συνεργασία ο Βρετανός star.

Daniel Craig1

 

Το look ολοκληρώθηκε με καφέ Oxfords παπούτσια από τον βρετανικό κατασκευαστή, Crockett & Jones, ενώ το ζευγάρι γυαλιών φέρει την υπογραφή της Jacques Marie Mage. Το brand γυαλιών που έχουν αγαπήσει όλοι οι διάσημοι άνδρες του πλανήτη. Από τον Chris Hemsworth μέχρι τον Pierce Brosnan.

Αν οι Brad Pitt και George Clooney έκαναν τη διαφορά με το bromance τους, οι Daniel Craig και Rachel Weisz δικαίως κέρδισαν τις εντυπώσεις ως το πιο cool ζευγάρι του κόκκινου χαλιού στο Φεστιβάλ της Βενετίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved