4 πράγματα που καταλαβαίνει μια γυναίκα όταν συνδυάζεις κάλτσα με βερμούδα

Κάνεις «statement» και δεν το ξέρεις.

 

Θα τους έχεις δει είναι ανάμεσά μας και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό που το κάνουν. Είναι εκείνοι οι τύποι που φοράνε βερμούδα και κάλτσα και σε κάποιους από αυτούς τούς αρέσει να φοράνε την κάλτσα τους ψηλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι του τύπου μου, να κρίνω τις επιλογές κανενός ανθρώπου, ωστόσο σίγουρα κάποια πράγματα χτυπάνε και σκεφτήκαμε μήπως να αναλύσουμε το θέμα. Ας πούμε εν προκειμένω μιλάμε για παραδοξότητα στα πράγματα και λέμε να το μεταφέρουμε την οπτική μας κάπως έτσι.

 

charlie alan

6 βερμούδες chino για τις καθημερινές εξόδους σου

Η μόδα είναι μια παιδική χαρά όπου όλοι πειραματιζόμαστε, ανακατεύουμε πράγματα και μερικές φορές κάνουμε κάποιες τολμηρές επιλογές που αφήνουν τους άλλους να αμφισβητούν τη λογική μας. Μια τέτοια επιλογή είναι και ο κλασικός -για κάποιους- συνδυασμός βερμούδα και κάλτσα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί αυτή η εμφάνιση είναι ακούσια χαριτωμένη, αλλά και κατά κάποιο τρόπο ελκυστικά εμβληματική. Μας θυμίζουν τους τουρίστες που πάνε Ακρόπολη των Οκτώβριο.

1. Το αίνιγμα του μήκους

Οι βερμούδες συνήθως είναι πάνω από το γόνατο, επιτυγχάνοντας αυτή την άβολη ισορροπία ανάμεσα στο πολύ μακριά για να είναι σορτς και στο πολύ κοντά για να είναι παντελόνια. Το να τα συνδυάσεις με κάλτσες που αγγίζουν διακριτικά τη γάμπα σου, είναι ένας παράδοξος συνδυασμός, σαν να λες: «Δεν μπορώ να αποφασίσω αν κάνει ζέστη ή κρύο, οπότε το παίζω με ασφάλεια στη μέση».

 

pexels budgeron bach 5157712

 

2. Οπτική ψευδαίσθηση

Οι βερμούδες σε συνδυασμό με τις κάλτσες μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική οπτική ψευδαίσθηση, όπου τα γόνατα γίνονται το επίκεντρο του ντυσίματος. Άρα αν κάνεις αυτούς τους συνδυασμούς έχεις ωραία γόνατα. Σχετικά άβολο τα γόνατα να κλέβουν την παράσταση, ωστόσο πραγματικό. Ο παραλογισμός του να τονίζεις αυτό το μέρος του σώματος που συχνά παραβλέπεται είναι αυτό που κάνει ολόκληρο το σύνολο τόσο άθελά του αστείο.

7 βερμούδες για να είσαι άνετος μέσα στη ζέστη

3. Νοσταλγία

Υπάρχει κάτι γοητευτικά νοσταλγικό στον συνδυασμό βερμούδων και καλτσών, σαν να βγήκε από μια χρονομηχανή από τα μέσα του 20ού αιώνα. Είναι ένα στιλ που παραπέμπει σε απλούστερες εποχές όταν η μόδα αφορούσε λιγότερο τις τάσεις και περισσότερο τη λειτουργικότητα. Σήμερα, είναι σαν να διατηρούν οι άντρες που παρουσιάζουν αυτό το βλέμμα ένα κομμάτι της ιστορίας του λάτρη-αν και αν αξίζει να διατηρηθεί αυτή η ιστορία είναι προς συζήτηση. Ωστόσο, υπάρχει κάποια νοσταλγία σε αυτό.

4. Αυτοπεποίθηση

Ας το παραδεχτούμε, το να βάλεις βερμούδες με κάλτσες απαιτεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο αυτοπεποίθησης που δεν το έχουν όλοι. Υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα αξιαγάπητο σε έναν άντρα που προφανώς δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι, που φοράει ό,τι θέλει, γιατί απλώς του αρέσει. Ναι πραγματικά είναι κάτι αστείο.

 

 

Σε έναν κόσμο όπου όλοι προσπαθούν να είναι στη μόδα, ο άντρας που φοράει περήφανα τις βερμούδες του με κάλτσες είναι μια υπενθύμιση ότι μερικές φορές, η μόδα είναι στα καλύτερά της όταν δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved