associated press Τα golf shorts που θα σε κρατήσουν δροσερό το καλοκαίρι

Με τον καύσωνα να μην ψήνεται να φύγει, θα στραφούμε σε άλλες και πιο στιλάτες λύσεις.

Μεγάλη αλήθεια: Και καλοκαιριάκιας να είσαι, αυτό που συμβαίνει με τον καύσωνα τον τελευταίο μήνα είναι εξωφρενικό. Προσωπικά δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε τέτοιο καύσωνα διαρκείας. Η φάση δεν παλεύεται και ο κλιματισμός έχει πάρει φωτιά. Είναι αυτός ένας τρόπος ώστε να μας κρατήσουν περισσότερη ώρα στο γραφείο επειδή φοβόμαστε το τι θα συναντήσουμε στον λογαριασμό του ρεύματος αν δουλεύουμε από το σπίτι; Κανείς δεν ξέρει. Όπως και να ‘χει, το έχουμε αισθανθεί για τα καλά το καλοκαίρι στο κορμάκι μας.

Ποια είναι η λύση; Εκτός από κλιματισμό, πολλά νερά, 2-3 δροσερά ντους και ελαφριά ρούχα. Άνετα λευκά ρούχα και αν έχεις την πολυτέλεια, όχι παντελόνι αλλά shorts. Μάλιστα υπάρχουν επιλογές σε shorts που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και θα σε κρατήσουν δροσερό και στιλάτο. Τα golf shorts ήρθαν στη ζωή μας ώστε να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στο elegant και την άνεση και αν υπάρχει μία εποχή που αξίζει να επενδύσεις σε αυτά, τότε βρίσκεσαι στην κατάλληλη περίοδο.

 

 

Η μόδα πλέον έχει προχωρήσει και δεν χρειάζεται να φορέσεις το shorts σε λευκό ή καφέ χρώμα και κλασσική γραμμή. Μπορείς να το βρεις με πιέτα, μπορείς να το βρεις με λάστιχο στο πίσω μέρος για μεγαλύτερη άνεση, μπορείς να το βρεις λινό. Όπως και να ‘χει, εμείς βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές και θα τις βρεις όλες στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved