Getty Δεν υπάρχει καλύτερη καλοκαιρινή αγορά από ένα λινό παντελόνι

Δε χρειάζεται να πίνεις espresso στη λίμνη Κόμο για να το προσθέσεις στην καλοκαιρινή καθημερινότητά σου.

Λίγα ρούχα έχουν ταυτιστεί με το καλοκαίρι. Αλλά αν πρέπει να μπει στην εξίσωση η κομψότητα με την άνεση, τότε νικητής ανακηρύσσεται το λινό παντελόνι. Το τιμούν με άψογο τρόπο οι Ιταλοί στο Κάπρι, στη λίμνη Κόμο αλλά και στις Κυκλάδες, οπότε γιατί εσύ όχι; Εντάξει είναι λίγο δύσκολο, ίσως και σχεδόν ανέφικτο, ν’ αντιγράψεις το στιλ των Ιταλών καθώς έχουν γεννηθεί με αυτό, αλλά μπορείς να προσπαθήσεις.

Τα λινά παντελόνια εκτοξεύουν το καλοκαιρινό στιλ. Είναι κομψά, είναι άνετα, σε κρατούν δροσερό και όχι ιδρωμένο λόγω του μοναδικού υφάσματος. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγύπτιοι το είχαν τιμήσει πρώτοι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια της εργασίας. Όταν εμείς φορούσαμε τζιν, εκείνοι φορούσαν λινά και μας έδειξαν τον δρόμο.

Πώς το ψηλόμεσο παντελόνι θα αναβαθμίσει το προσωπικό σου στυλ;

Επίσης μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα. Ένα λευκό -επίσης λινό- πουκάμισο θα φέρει αέρα νησιού στο στιλ σου και θα μαγνητίσεις τα βλέμματα. Το λινό δε θα σε προδώσει ποτέ. Θα σε βοηθήσει να ξυπνήσεις την πιο κομψή και cool εκδοχή του εαυτού και θα παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες επιλογές.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved