Το ρολόι-κομψοτέχνημα που τιμάει την D-Day

Ένας φόρος τιμής τόσο στην απόβαση στη Νορμανδία, όσο και στο στιλ.

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι σε ένα από τα πιο πολεμικά κεφάλαια της ιστορίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με τη συλλογή D-Day 80 Collection. Κάθε ρολόι περιορισμένης έκδοσης είναι εμπνευσμένο από το ιστορικό αεροσκάφος από το Operation Overlord, που αποτελεί απόδειξη του σχολαστικού σχεδιασμού και του ακλόνητου θάρρους που καθόρισε αυτό το μνημειώδες γεγονός.

dday1

Η συλλογή περιλαμβάνει εμβληματικά χαρακτικά «Invasion Star», κωδικές ονομασίες παραλίας και συντεταγμένες, που χρησιμεύουν ως διαχρονικές υπενθυμίσεις των θυσιών που έγιναν κατά τη διάρκεια της D-Day με την απόβαση των Συμμάχων στις ακτές της Νορμανδίας. Η συλλογή D-Day 80 δεν έχει μόνο συμβολισμό. Κάθε ρολόι τροφοδοτείται από έναν ιαπωνικό χρονογράφο Quartz, εξασφαλίζοντας ακριβή χρονομέτρηση. Η θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα έχει διάμετρο 42 mm και πάχος 13,5 mm, επιτυγχάνοντας τέλεια ισορροπία μεταξύ στιβαρής αντοχής και κομψής σχεδίασης. Με απόσταση 48 mm, το ρολόι εφαρμόζει άνετα στον καρπό, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για ειδικές περιστάσεις.

dday2

Το μαύρο καντράν κάθε ρολογιού της συλλογής D-Day 80 διαθέτει τυπωμένα ευρετήρια με φωτεινή επεξεργασία Swiss Newlite, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αναγνωσιμότητα ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο ορυκτός φακός αυξάνει την ανθεκτικότητα, προστατεύοντας το καντράν από γρατσουνιές και χτυπήματα.

dday4

Η συλλογή AVI-8 D-Day 80 Limited Edition είναι ένας κατάλληλος φόρος τιμής στους ήρωες του Operation Overlord. Αυτά τα ρολόγια όχι μόνο τιμούν το παρελθόν αλλά χρησιμεύουν και ως διαρκή σύμβολα θάρρους και θυσίας. Για όσους εκτιμούν την ιστορία και εκτιμούν τη σχολαστική δεξιοτεχνία, αυτή η συλλογή είναι κάτι που πρέπει να έχουν. Ένα κομμάτι ιστορίας στον καρπό σου με την κληρονομιά της D-Day να σε εμπνέει κάθε μέρα.

dday3

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved