6 συμβουλές για να φαίνεσαι περισσότερος ελκυστικός

Χωρίς να ζοριστείς. Αρκούν και τα απλά.

 

Πολλές φορές τα πράγματα δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Και μπορεί αυτό να φαίνεται τετριμμένο σε πρώτη φάση, αλλά σε δεύτερη ανάλυση είναι πολύ πιο σύνθετη. Για αυτό πάμε να δούμε μερικά από τα πιο εύκολα που μπορείς να κάνεις για να κάνεις upgrade την εικόνα σου.

1. Καθημερινό ντους

Παιδιά, ξέρουμε ότι είναι αυτονόητο, αλλά ίσως να χρειάζεσαι υπενθύμιση. Το να ξέρεις πώς να δείχνεις πιο ελκυστικός ως άντρας μερικές φορές καταλήγει στις πιο βασικές ρουτίνες υγιεινής. Το καθημερινό ντους είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για έναν άντρα να ανεβάσει αμέσως τα επίπεδα έλξης του.

Η σύντομη αλλά πολύ σημαντική ιστορία της ανδρικής γραβάτας

2. Σωστά προϊόντα μαλλιών

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποια προϊόντα μαλλιών ταιριάζουν στο προσωπικό σου χτένισμα. Ο λόγος για αυτό είναι απλός. Πρέπει να μάθεις ποια προϊόντα σου ταιριάζουν και πώς να τα χρησιμοποιείς.

3. Αξιοποίησε το άρωμά σου

Με τα αθάνατα λόγια του κυρίου Τομ Φορντ: «Ο τρόπος που μυρίζεις μπορεί να κάνει τόση εντύπωση, αν όχι περισσότερο, από τον τρόπο που φαίνεσαι». Εν ολίγοις, το σωστό άρωμα είναι εξίσου σημαντικό με το να ντύνεσαι καλά.

Oι κανόνες του ανδρικού ντυσίματος που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς

4. Καλή στάση σώματος

Η στάση του σώματος είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που δεν προσέχεις στον εαυτό σου. Δυστυχώς, όλοι οι άλλοι που σε κοιτάζουν μπορούν να δουν πώς είναι η στάση σου και να σε κρίνουν με βάση αυτήν. Πρόσεχε πώς κάθεσαι.

5. Καλή στοματική υγιεινή

Δεν μπορεί να είσαι κομψός χωρίς καλή στοματική υγιεινή. Το να έχεις καθαρό στόμα και καλή αναπνοή είναι ένα ουσιαστικό μέρος του προσωπικού στιλ ενός άνδρα. Είναι τόσο σημαντικό να διατηρείς καθαρή κάθε πτυχή του στόματός σου, ώστε το σώμα και η αναπνοή σου να ταιριάζουν με το ντύσιμό σου.

6. Χέρια

Το να έχεις προσεγμένα χέρια είναι ένας σίγουρος τρόπος για να φαίνεσαι πιο ελκυστικός. Οι άλλοι θα σε θυμούνται από την πρώτη εντύπωση που θα δημιουργήσεις. Έτσι, η διατήρηση της καθαρότητας του δέρματος και των νυχιών στο χέρι σου πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος του προσωπικού σου στιλ.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved