Πώς να αγοράσεις το σωστό πορτοφόλι

5 γρήγορα tips για να κάνεις καλή αγορά.

Ένα ωραίο πορτοφόλι είναι πάντα μέρος της εικόνας μας και επίσης έχει πολλές λειτουργίες. Μεταφέρει χρήματα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, ενώ δείχνει και την προσωπικότητα ενός ατόμου αν είναι οργανωμένο και κομψό ή ακατάστατο.

Η σημασία του ανδρικού πορτοφολιού θα μπορούσαμε να πούμε ότι αντιστοιχεί με τη γυναικεία τσάντα. Θα πρέπει να ταιριάζει στο στιλ, στην προσωπικότητα του εκάστοτε άντρα. Δεδομένου ότι το πορτοφόλι είναι ένα αξεσουάρ που δεν μπορεί να αλλάξει καθημερινά, η επιλογή ενός υψηλής ποιότητας, ανθεκτικού και λειτουργικού πορτοφολιού είναι επιτακτική.Συγκεντρώσαμε μια λίστα με συμβουλές για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα πιο κατάλληλα ανδρικά πορτοφόλια.

Πώς θα δείχνεις πάντα καλοντυμένος

Όπως κάθε άλλο αξεσουάρ, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο πορτοφόλι σου. Μετά από όλα, είναι το δεύτερο πράγμα μετά τα παπούτσια σου που τραβάει την προσοχή. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, έχουμε μερικές συμβουλές για να κάνεις σωστή επιλογή.

1. Το μέγεθος

Το πορτοφόλι είναι το μόνο πράγμα που κουβαλάει τόσο σημαντικά πράγματα, όπως κάρτες και χρήματα. Επομένως, ένα πορτοφόλι θα πρέπει να είναι ευρύχωρο για να χωράει μια ποικιλία αντικειμένων. Ένα πορτοφόλι με πολλαπλές θήκες είναι πολύ καλύτερη επιλογή εάν έχεις πολλές κάρτες. Μην αγοράζεις πολύ μεγάλα πορτοφόλια, δεν είναι εύκολο να το κουβαλάς στην τσέπη σου.

 

 

2. Το υλικό

Το πορτοφόλι είναι κάτι που δεν αλλάζουμε καθημερινά. Τα δερμάτινα πορτοφόλια είναι η καλύτερη επιλογή, αφού παράλληλα είναι και κομψά. Αλλά δεν είναι όλα τα δερμάτινα πορτοφόλια φτιαγμένα εξίσου καλά. Κάθε φορά που επιλέγεις ένα δερμάτινο πορτοφόλι, εστίασε στην ομαλότητα γιατί η σκληρή και συμπαγής επιφάνεια του πορτοφολιού μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι  άβολα. Στην αγορά διατίθενται αρκετά ποιοτικά υλικά που μπορείτε να εξετάσετε για πορτοφόλια μακράς χρήσης, όπως βαμβακερά, συνθετικά ή από πολυεστέρα.

Γιατί το λευκό T-shirt παραμένει κλασική επιλογή;

3. Το χρώμα

Τα πορτοφόλια έχουν ποικιλία στιλ και χρωμάτων, οπότε αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να επιλέξεις το σωστό. Τα τυπικά χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι και το καφέ ταιριάζουν καλά με κάθε χρώμα ρούχων. Μη διστάσεις να πειραματιστείς και με έντονα χρώματα αν ταιριάζουν με την προσωπικότητά σου.

4. Οι θήκες

Δεδομένου ότι το πορτοφόλι μεταφέρει πολλά πράγματα, θα πρέπει να έχει πολλές θήκες για να χωράει πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, τους λογαριασμούς, τα χρήματα και άλλα αντικείμενα. Με περισσότερες θήκες θα είναι εύκολο για οργανώσεις τα υπάρχοντά σου, διευκολύνοντάς τα να τα βρείτε και προστατεύοντάς τα από ζημιές, συμπεριλαμβανομένων ζημιών όπως γρατσουνιές, φθορά κ.λπ. 

5. Η ποιότητα

Ένα πορτοφόλι καλής ποιότητας θα διαρκέσει περισσότερο. Ένα υψηλής ποιότητας  πορτοφόλι αναδεικνύει την προσωπικότητά σου καθώς είναι επίσης ένα αξεσουάρ που επιδεικνύει την αισθητική σου. Θυμήσου ότι η επένδυση σε ένα ποιοτικό πορτοφόλι είναι χρήσιμη. Τα δερμάτινα πορτοφόλια είναι η καλύτερη επιλογή εάν σκέφτεσαι μια μακροπρόθεσμη επένδυση.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved