Το αμάνικο σέβεται τις ημέρες του καύσωνα

Και ευτυχώς τα σημερινά δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα του 1999.

Ο γενικός κανόνας του καλοκαιριού στο στυλ, επιτάσσει ένα βασικό ρητό. Το less is more. Επειδή δεν φοράμε αρκετά ρούχα λόγω της ζέστης, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με στυλ στην παραλία ή στην πόλη. Για την ακρίβεια το καλοκαιρινό στυλ στις μέρες μας έχει γίνει τόσο απλό και γήινο, που ειδικά όσον αφορά την ανδρική ένδυση, μπορείς λίγο πολύ να φορέσεις τα πάντα με οτιδήποτε.

Δεν είναι όμως και εκείνες οι μέρες που δεν θέλεις να σκοτίζεσαι για το τι θα βάλεις στην παραλία και μετά στην ταβέρνα ή και ενδεχομένως αργότερα στο μπαρ για το ποτό; τα αμάνικα δεν είναι σαν εκείνα που θυμάσαι από το μακρινό 2000 όπου ήταν της μόδας τα boybands. Αν εκείνη η εποχή είχε γίνει συνώνυμο μιας μουσικής κουλτούρας, γύρω από το σερφ και την πανκ ροκ μουσική, το αμάνικο πλέον αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε άντρα που όχι μόνο έχει στυλ αλλά δεν θέλει να πεθαίνει και στη ζέστη.

Διάβασε επίσης: Βερμούδες κάθε μέρα για την έξοδο.

Σχεδιαστικά και μόνο, είναι πολύ πιο προσιτά και αποτελούν ιδανική λύση για τις μεγάλες ζέστες. Ωστόσο υπάρχει τέτοια ποικιλία που μπορείς να διαλέξεις αυτά που θα φορέσεις στην προπόνηση αλλά και εκείνα που θα φορέσεις αργότερα έξω για μια μπίρα με την παρέα ή πολλές μπίρες στην παραλία με τους κολλητούς.

Έχουμε μερικές δροσερές επιλογές και σίγουρα στιλάτες που θα τις εκτιμήσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved