Όταν ο Leonardo DiCaprio δίδαξε στυλ

Η πρεμιέρα του Once Upon a Time in Hollywood ήταν ύμνος στην ανδρική μόδα.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 22 Αυγούστου για να απολαύσουμε τη νέα ταινία του Tarantino, αλλά ήδη έχουμε αντιληφθεί κάποια πράγματα που θα δούμε – εκτός από τις δολοφονίες τους Charles Manson. Ένα από τα στοιχεία που λάτρεψε ο κόσμος για παράδειγμα, ήταν το έντονο στοιχείο των 70s. Τόσο στο κομμάτι των σκηνικών, όσο και σε εκείνο της μόδας. Όμως δεν χρειάζεται απαραίτητα να κατακτήσεις τα 70s με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Brad Pitt για να ξεχωρίσεις.

Μάλιστα το είχαμε αναφέρει το στυλ του Brad Pitt.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Leonardo DiCaprio που έκανε χθες την δική του ξεχωριστή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας στο Leicester Square του Λονδίνου. Του βροχερού Λονδίνου για την ακρίβεια, αλλά που δεν ενόχλησε καθόλου τον ηθοποιό αφού τον βοήθησε να παρουσιάσει αυτόν εδώ τον συνδυασμό.

 

 

Τι είναι το ντύσιμο DiCaprio; Η αιώνια πίστη στο μαύρο three-piece suit. Ήδη περίμενε κανείς κάτι ανάλογο από το σμόκιν που είχε φορέσει στην πρώτη πρεμιέρα στην Αμερική, αλλά όπως αναφέρει και το GQ βρήκε τρόπο να καταπλήξει. Ιδού λοιπόν το κοστούμι για όλες τις χρήσεις. Που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις από γαμπρός, μέχρι CEO, μέχρι αστέρας του σινεμά. Και μπορεί να μην είσαι ο DiCaprio αλλά σίγουρα θα έχεις πάνω σου κάτι από την λάμψη του.

 

 

Εμπιστέψου το.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved