Ο Φάνης Λαμπρόπουλος τελείωσε μια για πάντα το μεγαλύτερο ψέμα γύρω από το σεξ

Επιτέλους κάποιος έπρεπε να τολμήσει να σχολιάσει τη μεγαλύτερη παπάτζα που έχουμε ακούσει σχετικά με τα οφέλη του σεξ. Το έκανε ο Φάνης και μπράβο του.

Πραγματικά πόσες παπάτζες έχουμε φάει σχετικά με το σεξ. Όλοι το απολαμβάνουν, όλοι το κάνουν τέλεια, όλοι το επιζητούν, όλοι έχουν όρεξη. Παιδιά, όχι. Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να αποδώσεις, υπάρχουν στιγμές που η παρτενέρ δε βοηθάει, υπάρχουν στιγμές που δεν υπάρχει χημεία, υπάρχουν στιγμές που δε θέλεις να κάνεις τέλος πάντων. Η σεξουαλικότητα δεν είναι ένα πράγμα και κάπου εδώ θα μπορούσαν να μπουν και οι ασέξουαλ στην κουβέντα. 

Τα παπατζιλίκια που ακούμε σχετικά με το σεξ είναι περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να διαχειριστούμε. Αλλά σε αυτές τις γραμμές θα εστιάσουμε, στα παπατζιλίκια που διαβάζουμε. Όλους εκείνους τους μύθους γύρω από το σεξ και τα οφέλη του. Όποια έρευνα κι αν διαβάσεις, ποτέ δε θα βρεις κάτι αρνητικό σχετικά με το σεξ. Το σεξ κάνει καλό στο ένα, κάνει καλό στο άλλο, ποτέ μα ποτέ δε θα διαβάζεις κάτι αρνητικό. 

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είπε on air την μεγαλύτερη αλήθεια για τον χωρισμό

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος το έθεσε καλύτερα. “Παντού υπάρχει ένας αντίλογος. Στα λαχανικά, στο νερό, στο φαγητό, στις βιταμίνες. Υπάρχει καλό και κακό. Μόνο στο σεξ όλα είναι τέλεια. Ε δεν γίνεται. Ξεβρακώνω τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων”. Φάνη από εμάς είναι ναι. Κάποιος έπρεπε να βγει μπροστά να τα πει και ευχαριστούμε που το τόλμησες. Το σεξ είναι θέμα ταμπού. Όλοι το θέλουν, όλοι το ξέρουν, όλοι το κουμαντάρουν. 

 

 O Φάνης Λαμπρόπουλος είπε την πιο σοφή ατάκα για το σεξ

Παιδάκια συγγνώμη αλλά ο Γιώργος Μαρίνος το είχε τραγουδήσει και σας είχε δικάσει πριν από χρόνια: “Kι όποιος κάνει, ότι πολύ καλά το ξέρει, δεν τα 'χει καταφέρει ποτέ στο τελικό”. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved