Ο τύπος που βγαίνει με όλα τα ραντεβού του στο ίδιο μαγαζί

Μήπως δεν είναι τόσο «κατάπτυστος»;

 

Αν είσαι αναγνώστης μας ξέρεις ότι τα «ζητήματα καρδιάς» είναι από αυτά που απασχολούν συστηματικά τη θεματολογία μας. Όπως είναι αναμενόμενο, λοιπόν, έχουμε γράψει ξανά και ξανά για θέματα που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του έρωτα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, όταν ένας συνάδελφος μάς είπε ότι η κοπέλα που βγαίνει, πήρε χαμπάρι ότι εκεί που την πήγε για ραντεβού ήταν «στέκι» ή αλλιώς φωλιά ή αλλιώς σφηκοφωλιά καθώς όλες τις πήγαινε εκεί, το πήρε στραβά. Το ραντεβού του εκνευρίστηκε και εμείς αναρωτιόμαστε αν έπραξε σωστά.

6 μαγαζιά για να βρεις βελούδινο παγωτό μηχανής

Πάμε να το εξετάσουμε το θέμα. Λοιπόν, ας παραδεχτούμε ότι είναι μία πληροφορία που δεν χρειάζεται να γνωρίζει το άλλο πρόσωπο, λογικά δεν θα χαρεί. Ωστόσο, μάλλον ότι δεν χρειάζονται υπερβολές, καθώς ίσως να δείχνει κάτι, ίσως όμως και τίποτα, καθώς όπως μου αρέσει να λέω όλα φαίνονται στην πορεία.

Μπορεί να αισθανθείς εκείνη τη στιγμή ο παίκτης με τη φανέλα με το νούμερο «11» όμως αν το καλοσκεφτείς -τι κακό έχει αυτό; Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το πώς αισθάνεται ένας άνθρωπος για έναν άλλο δεν ορίζεται από το μέρος, όπως έλεγε και η Μαλβίνα Κάραλη: «Χίλιοι άνθρωποι μέσα στο μπαρ και είναι άδειο. Κανένας. Μπαίνει ο έρωτάς σου, τότε μόνο χίλιοι ένας. Οι χίλιοι απλώς κομπάρσοι». 

Πράγματι, μπορεί όντως αυτό να έχει να κάνει με την αξία που δίνουμε εμείς σε κάθε μέρος από τις μνήμες που έχουμε.

5 μέρη στα Βόρεια για να βρεις τα τέλεια burgers

Συνεπώς, τα μέρη αποκτούν από μόνα τους άλλη αξία και από τις στιγμές που περνάμε σε ένα μέρος. Επίσης, μπορεί να είναι ένα οικείο περιβάλλον που να κάνει ένα πρόσωπο να αισθάνεται πιο άνετα.

 

 

Τέχνασμα; 

Τεχνάσματα; Θα μπορούσε να είναι μία πιο κυνική τακτική που να υποδηλώνει σύστημα από την άλλη αυτό είναι μία άλλη ανάγνωση στα πράγματα, που πιστεύω πλέον ότι μιλάμε για το συγγενή του Δον Ζουάν, ωστόσο ακόμη και αυτό θέλει χρόνο για να κατανοηθεί.

Η συμβουλή μας είναι η εξής είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, δεν χρειάζεται το άλλο πρόσωπο να ξέρει ότι είναι το στέκι σου. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει μία τέτοια πληροφορία, αφήστε το στην άκρη και πάμε παρακάτω. Ωστόσο αν το κάνεις συστηματικά, καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα άλλο μαγαζί την επόμενη φορά για να μπορέσεις και εσύ να είσαι πιο άνετος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved