Το «είσαι πολύ όμορφη σήμερα» είναι το μεγαλύτερο «προσβλημέντο» της εποχής

Όταν το κοπλιμέντο εξελίσσεται -άθελά σου- σε προσβολή.

Ένα κοπλιμέντο δεν είναι ποτέ του υπερεκτιμημένο, ίσα-ίσα είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να κάνεις τον διπλανό/ή να νιώσει πολύ καλύτερα. Προσοχή όμως, υπάρχουν πάντα κάποιοι που προσέχουν τις λεπτομέρειες και μια σου και μόνο λέξη μπορεί να σημάνει «συναγερμό» και έκρηξη οργής από την πλευρά που θες να κάνεις τη φιλοφρόνηση.

Γιατί οι άντρες φοβούνται τόσο πολύ τη χυλόπιτα;

 

Στην προκειμένη περίπτωση, όταν πρόκειται να πεις σε μια γυναίκα ότι «είναι πολύ όμορφη» πρόσεχε μην βάλεις τη λέξη «σήμερα» στο τέλος. Ξέρουμε ότι έχεις τις καλύτερες προθέσεις αλλά και ότι στο σήμερα θες να εστιάσεις, αλλά κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και μην το πεις.

Ο λόγος;

Εσύ μπορεί να θες να τονίσεις ότι σήμερα εκείνη ξεχωρίζει, εκείνη όμως ακούγοντας το «σήμερα» κάνει άλλους συνειρμούς. «Τι εννοεί ο τύπος; Σήμερα είμαι οκ και χτες ήμουν χάλια;» ή «τις άλλες μέρες τι είμαι;» και άλλα παρεμφερή που στέλνουν το γεμάτο χαρά κοπλιμέντο σου στον Καιάδα των λανθασμένων ατακών.

Γιατί πρέπει να μας κάνετε «προξενιό» άμα είμαστε single;

 

Θα μας πεις «μα λεπτομέρεια», και εμείς θα σου πούμε «ναι, σε καταλαβαίνουμε», αλλά σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει λογική. Αρκέσου στην ατάκα και άσε το χρονικό.

«Είσαι πολύ όμορφη», «έχεις ντυθεί πολύ όμορφα» και άλλα παρόμοια. Και τι δεν έχουν τα συγκεκριμένα; Τη λέξη σήμερα. Ασ’ τη να εννοηθεί χωρίς καν να την πεις. Κρίμα δεν είναι;

10 Απαράδεκτες Ατάκες που έχουμε ακούσει στο φλερτ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved