Πώς θα ξαναβρείς τη χαμένη σου ερωτική διάθεση με τρία απλά «βήματα»

Στη ζωή δεν είναι όλες οι φάσεις που ζούμε ίδιες. Και αυτό, διότι όπως οι καιροί αλλάζουν, έτσι αλλάζουμε και εμείς. Τίποτα δεν μένει στάσιμο, και αν με ρωτάς, το βρίσκω ανακουφιστικό σαν σκέψη. Έτσι, υπάρχουν περίοδοι και στην προσωπική μας ζωή κατά τη διάρκεια των οποίων ακόμη και η σεξουαλική μας επιθυμία δεν είναι τόσο έντονη όσο πριν. Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποια μετρήσιμη μονάδα που μπορεί να οριοθετηθεί, αλλά σίγουρα μπορεί να συγκριθεί με το πώς αισθανόμασταν στο παρελθόν.

Βλέπεις, οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να βιώνεις κάτι ανάλογο είναι πολλοί. Στη σύγχρονη εποχή η μειωμένη λίμπιντο, όπως ονομάζεται, είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο μεταξύ αντρών και γυναικών. Το στρες της καθημερινότητας, οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και ο φόρτος εργασίας είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που μπορεί να έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα την ερωτική σου διάθεση. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι υπάρχουν τρεις τρόποι που θα σε βοηθήσουν να δώσεις ένα boost στην ερωτική σου διάθεση. Γι’ αυτό, συνέχισε να διαβάζεις και σύντομα θα… ανέβεις!

#1 Βάλε τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σου

Όπως, ήδη, θα γνωρίζεις η γυμναστική είναι το Α και το Ω για την υγεία μας. Έρευνες, άλλωστε, έχουν αποδείξει πως όταν κάποιος γυμνάζεται, έχει περισσότερες πιθανότητες να αισθάνεται ευεξία -σωματική και ψυχική και… σεξουαλική.

Φαντάσου, δηλαδή, ότι ενώ εσύ κάνεις jogging και αδειάζεις το μυαλό σου από όλα όσα σε απασχολούν καθημερινά, η κυκλοφορία του αίματός σου αυξάνεται και κατ’ επέκταση και η λίμπιντό σου.

 

nolato1

 

#2 Πες «ναι» στο φαγητό που διεγείρει τις αισθήσεις

Και όμως, η ερωτική διάθεση περνάει από το στομάχι. Τι σημαίνει αυτό; Πως υπάρχουν τροφές που έχουν την ικανότητα να αυξάνουν την ερωτική διάθεση και άλλες που μπορεί να κατευνάζουν τη λίμπιντο. Για παράδειγμα, τα στείδια, η σοκολάτα και οι φράουλες είναι τρόφιμα που μπορούν να διεγείρουν τις αισθήσεις και ενίοτε να σου δώσουν την ερωτική ώθηση που χρειάζεσαι.

Από την άλλη, τρόφιμα που καλό είναι να αποφεύγονται, εάν αναζητάς τρόπους να αυξήσεις τη λίμπιντο, είναι το αλκοόλ και τα φαγητά με κορεσμένα λιπαρά. Και αυτό, διότι το αλκοόλ χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και μειώνει την τεστοστερόνη, ενώ τα κορεσμένα λιπαρά, όπως το βούτυρο και το βόειο κρέας, επιβραδύνουν την κυκλοφορία του αίματος.

#3 Χρησιμοποίησε κρέμες για μασάζ και αύξησε τη λίμπιντο

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις τη σεξουαλική σου επιθυμία άμεσα και γρήγορα, είναι να προμηθευτείς κάποια κρέμα ή τζελ για μασάζ. Το μασάζ από μόνο του βοηθάει στην ερωτική διάθεση, πόσο μάλλον όταν κατά τη διάρκεια αυτού, χρησιμοποιούνται αφροδισιακά, τα οποία συμβάλλουν στην κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία. Αρκεί, λοιπόν, να τα βάλεις στην ερωτική σου ζωή και η ερωτική σου διάθεση θα… απογειωθεί.

 

nolato

 

Για να δώσεις μία ώθηση στη λίμπιντό σου και να βρεις ξανά τον χαμένο σου εαυτό, αρκεί  να ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Πίστεψέ μας, τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved