3 κριτήρια για να σε επιλέξει μία γυναίκα

3 βασικοί λόγοι που καταλήγει με έναν άνδρα.

Σε ένα από τα πιο ακανθώδη ερωτήματα για το πώς διαλέγει μία γυναίκα έναν άντρα υπάρχει απάντηση. Βασικά, υπάρχουν παραπάνω απαντήσεις για τους λόγους που μια γυναίκα βρίσκει έναν άντρα ελκυστικό και αυτό είναι κάτι σημαντικό να γνωρίζεις.

Τι μπορεί να σε κάνει ελκυστικό στα ματιά μιας γυναίκας; 

Ούτε ομορφιά, ούτε τα χρήματα και το προσυπογράφω και εγώ αυτό ως γυναίκα.

Και πριν από αυτά, να σου πούμε ότι ο Lewis Howes είναι συγγραφέας βιβλίων που έχουν βρεθεί στην κορυφή της λίστας των bestseller των New York Times και παρουσιαστής ενός από τα κορυφαία podcast για την προσωπική εξέλιξη, του The School of Greatness.

Το αντρικό χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι γυναίκες

Ένας από τους καλεσμένους ήταν ο Scott Galloway, καθηγητής μάρκετινγκ στο New York University Stern School of Business, συγγραφέας και επιχειρηματίας. Ανάμεσα στα άλλα, των όσων λέχθηκαν ήταν για τα κριτήρια των γυναικών όσον αφορά τις επιλογές των συντροφών. Και αυτό θα μπορούσε να προκύπτει από μελέτες για τα όσα έχουν ειπωθεί.

Όπως είπε ο Galloway, «γενικά η έρευνα δείχνει πως οι γυναίκες επιλέγουν άνδρες βάσει τριών λόγων», όπου τους εξηγεί αντιστρόφως:

10 Απαράδεκτες Ατάκες που έχουμε ακούσει στο φλερτ

Καλοσύνη

Οι καλοί τρόποι και η ευγένεια κερδίζουν τους ανθρώπους και οι μικρές πράξεις που δείχνουν ότι μια καρδιά νοιάζεται. Οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από τους ωραίους τρόπους και σίγουρα καμία δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα να μην ξέρει να μιλάει και να φέρεται. Θέλουν στη ζωή τους εκείνους που είναι ευγενείς ακόμη και με την οικογένειά τους. Ναι, είναι ωραίο να έχεις έναν τέτοιο άντρα δίπλα σου, μόνο καλά στοιχεία θα βγάλει και εσένα.

Ευφυΐα

Φυσικά κύριοι, η εξυπνάδα είναι μαγνήτης για μια γυναίκα και πόσο μάλλον για μια έξυπνη γυναίκα. Πίστεψε με μπορεί να παραβλέψει ένα σωρό αλλά πράγματα, αλλά το να είσαι χαζός είναι ασυγχώρητο δεν θα μπορέσετε να συμβαδίσετε. «Όσο πιο έξυπνος είσαι, τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάρεις καλές αποφάσεις και να προστατεύσεις τους γόνους της οικογένειάς σου. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να επικοινωνήσεις την ευφυΐα είναι το χιούμορ».

Ασφάλεια

Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι αυτό που ψάχνει μια γυναίκα είναι η ασφάλεια. Η ασφάλεια είναι πολυεπιπέδη και για αυτό δεν παραδέχονται εύκολα οι άνθρωποι. «Είναι η αίσθηση της ασφάλειας που προσφέρει ένας άνδρας σε μια γυναίκα. Πρόκειται για την ικανότητα του ανδρός να παρέχει πόρους στο μέλλον, όπως και να ξέρει πώς να διεκδικεί».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved