Karezza: Η τεχνική για να «ζωντανέψεις» το σεξ

Μπορείς να πεις ότι μιλάμε και για συναισθηματική επαφή.

 

Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν υπάρχει οικειότητα στο σεξ είναι ακόμη καλύτερα και για αυτό πολλες φορές είναι επιτακτική ανάγκη να ανακτήσουμε ξανά μέσα στη σχέση τη συναισθηματική σύνδεση που έχουμε χάσει. Και σίγουρα όταν υπάρχει συναίσθημα όλα γίνονται λίγο καλύτερα, ακόμη και στο πιο άγριο σεξ. Για αυτό η παρακάτω τεχνική θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και μάλλον θα βοηθήσουν στο να αποκτήσετε μία καλύτερη σύνδεση σε όλα τα επίπεδα.

4 ατάκες που οι γυναίκες λατρεύουν να ακούν από το στόμα σου

Δώσε φροντίδα…

Και το εννοούμε διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση. Αρχικά, μιλάμε για τον όρο karezza που είναι παραλλαγή της ιταλικής λέξης carezza και σημαίνει φροντίδα. Και ουσιαστικά αυτό που θέλει να πει ο ποιητής εδώ είναι ότι μιλάμε για την τρυφερή πλευρά του σεξ. Είναι τεχνική και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσεις το «σκεπτικό», το οποίο είναι το χάδι, η τρυφερότητα και η οικειότητα γίνονται προτεραιότητα ο οργασμός ακολουθεί. Όπως είναι λογικό αφορά κυρίως ζευγάρια γιατί ο σκοπός είναι να έρθουν τα δύο άτομα λίγο πιο κοντά και για να γίνει αυτό χρειάζεται συναισθηματική εγγύτητα, που το one night stand δεν θα στο δώσει.

Γιατί το να θες σεξ με την πρώην είναι νορμάλ;

Πώς να εφαρμόσεις την τεχνική

Άλλαξε λίγο σειρά στα πράγματα, όπως τα ξέρεις και δώσε χώρο και χρόνο για το καινούργιο. «Δίνεις χρόνο στο σώμα σου να χτίσει την ενέργεια που οδηγεί σε οργασμό και δεν γίνεται αυτοσκοπός», εξηγεί η sex coach Irene Fehr. Δεν δίνεις βάση στο σεξουαλικό, αλλά να δίνεις βάση στη συναισθηματική πλευρά της κατάστασης.

Επιδίωξε την εγγύτητα. Κάνε μασάζ, αγκαλιές με χάδια που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και παρατεταμένο κοίταγμα είναι μερικά από τα πρώτα βήματα. Όταν νιώσεις ότι έχεις κατακτήσει τη σωματική επαφή και τρυφερότητα, μπορείς να περάσεις στα κλασικά.

Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να αισθάνεσαι ασφάλεια και εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση. Να μπορείς να κοιτάζεις στα μάτια τη σύντροφό σου και να μην ντρέπεσαι. Να νιώθεις άνετα να μιλήσεις για τις φαντασιώσεις σου και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να αισθανθεί. Δεν χρειάζονται περιορισμοί και ντροπές, εξάλλου στο σεξ όλα επιτρέπονται. Κάνε, λοιπόν, μία προσπάθεια.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved