5 αλήθειες που έμαθα για τους άντρες από τους άντρες

Κανόνας νούμερο τέσσερα: Δεν θα αλλάξει γιατί δεν μπορεί να αλλάξει. 

Γηράσκω αεί διδασκόμενος βέβαια, αλλά όλο και κάποια συμπεράσματα έχουν βγει που δεν συμπεριλαμβάνουν δράκους και εξωγήινους. Και αν κάτι έχω μάθει πια είναι πώς όλα υπάρχουν εκεί έξω από τον μεγαλύτερο φιλαλήθη μέχρι τον μεγαλύτερο ψεύτη, καθώς όλοι κρινόμαστε στο πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο από τον ακαδημαϊκό μέχρι τον εργάτη, υπάρχουν ορισμένα κοινά μοτίβα συμπεριφοράς, αλλά κυρίως υπάρχουν διαφορές. Ένα μόνο κρατάω ως κοινό παρανομαστή: Όταν φταίνε και δεν τους παίρνει, σιωπούν και αυτό συμβαίνει από τα μικρά παιδάκια μέχρι τους 70 plus. Τα παρακάτω είναι σαν βασικές αρχές, καθώς μεγαλώνοντας αρχίζεις και συνειδητοποιείς τις καταστάσεις.

Έχει το πρώτο ραντεβού dress code;

1. Διεκδικεί

Σε επίπεδο φλερτ, πράγματι αν κάτι βλέπει ξεχωριστό σε μία γυναίκα θα επιμένει. Δεν θα την αντιμετωπίσεις σαν μία ακόμη γυναίκα, αλλά θα επιμείνει μέχρι να τη γνωρίσει και να βγει μαζί της. Δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα, αλλά θα το προσπαθήσει. Και κάποιες φορές μπορεί να πετύχει και τον «σκοπό» του. Και οι περισσότεροι άντρες είναι απλοί στον τρόπο που σκέφτονται, το θέλει και το προσπαθεί.

2. Θα σου δείξει το πόσο σε θέλει στη ζωή του

Πιστεύω ότι ένας άντρας που θέλει μία γυναίκα στη ζωή του, θα της το δείχνει σε μία συστηματικότητα και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ξέρεις πως ένας άντρας σε θέλει στη ζωή του, όταν σε κάνει κομμάτι σε αυτήν. Θα είναι εκεί σε μία συστηματικότητα χωρίς να σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις.

Στις γυναίκες θα αρέσουν πάντα τα λαϊκά παιδιά

3. Μοιράζεται μαζί σου

Εννοείται και θέλει να μοιραστεί μαζί σου πράγματα και όχι μόνο υλικά, αλλά και συναισθήματα. Είναι εκεί για εσένα και θέλει να επικοινωνεί μαζί σου ό,τι του συμβαίνει στη ζωή του. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό κυρίως να επιδιώκει να επικοινωνεί τα συναισθήματά του.

4. Δεν θα αλλάξει

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε οι γυναίκες είναι ότι ένας άντρας αλλάζει και αν του δείξεις έναν άλλον δρόμο θα τον ακολουθήσει. Όχι, δεν ισχύει. Πρέπει να παίρνεις απόφαση ότι είναι αυτός, ότι αρχικά δεν είναι εύκολο να αλλάξει –όπως και για κανέναν άνθρωπο και να μην έχεις ψεύτικες ελπίδες ότι είναι κάτι καλύτερο από αυτό που φαίνεται. Μάλλον, δεν είναι για εσένα.


5. Υπάρχουν όλα τα είδη

Είναι λανθασμένες όλων των ειδών οι γενικεύσεις, δεν είναι ούτε οι άντρες έτσι, ούτε οι γυναίκες κάπως διαφορετικά. Είναι άνθρωποι ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα. Μπορεί να είναι μονογαμικός, μπορεί να είναι άπιστος, μπορεί να είναι κουβαρντάς, μπορεί να είναι τσιγγούνης. Μπορεί να είναι τα πάντα, σημασία έχει εσύ τι είναι αυτό που ψάχνεις και άρα με ποιον θες να εισαι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved