7 τύποι αντρών που πρέπει να αποφεύγει μια γυναίκα

Είναι εκείνοι που θα κάνουν τη ζωή της χειρότερη.

 

Υπάρχουν ένα σωρό άντρες για να γνωρίσεις εκεί έξω, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη και τότε υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μπλέξεις με τους λάθους ανθρώπους. Με τα χρόνια, αλλά κυρίως βάσει προσωπικότητας μαζεύονται κάποια γνωρίσματα για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις μαζί του την οποιαδήποτε ερωτική ιστορία. Πιστεύω, ότι τα περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά δεν θα τα θέλε ούτε ένας άντρας για μια γυναίκα. Και ας μην ξεχνάμε ότι σε κάθε περίπτωση στόχος είναι να είμαστε μαζί με έναν άνθρωπο και να κάνει τη ζωή μας ωραιότερη και όχι χειρότερη.

Γιατί υπάρχουν ακόμη άντρες που ρωτάνε «Με πόσους έχεις πάει;»

1. Άεργος

Φυσικά, δεν μιλάμε για εκείνον τον άνθρωπο που έχασε τη δουλειά και για ένα διάστημα έμεινε χωρίς εισόδημα. Και ΚΥΡΙΩΣ δεν μιλάμε να έχει χρήματα, αλλά αν είναι επαγγελματίας τεμπέλης υπάρχει πρόβλημα. Ακόμη και γόνος πλούσιας οικογένειας να είναι, αν δεν εργάζεται είναι πρόβλημα προσωπικά μιλώντας -αυτομάτως- δεν θα μπορέσω να συνεχίσω μαζί του.

2. Κακεντρεχής

Δεν είναι ωραία τα «ξεκατινιάσματα» από όπου και να προέρχονται, ειδικά αν μιλάμε για άντρες. Δεν υπάρχει χειρότερο γνώρισμα για έναν άντρα από το να προσπαθεί να μειώνει άλλους ανθρώπους. Η τοξικότητα δεν παλεύεται. 

3. Επικριτικός

Είναι εκείνος που σε κρίνει για τα πάντα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, τα νύχια, τα κιλά και τα πάντα πάνω σου. Όχι, καμία δεν θέλει έναν τέτοιο άντρα. Τι να τον κάνεις; Να μας χαλάει τη διάθεση.

Οι τοξικές συμπεριφορές μας που καμιά γυναίκα δεν θέλει στη ζωή της

4. Γυναικάς

Μακριά! Μόλις τον καταλάβεις, καθώς έχει τον τρόπο να τα κάνει όλα κρυφά, ενώ παράλληλα ξέρει πώς να γοητεύει μια γυναίκα, καλό είναι να δει την πόρτα της εξόδου. Δεν θέλουμε άντρες που να τους «χαίρονται» όλες.

5. Τσιγκούνης

Δεν θέλουμε τσιγκούνηδες. Θα το λέμε ξανά και ξανά, τσιγκούνης στα λεφτά και στα αισθήματα. Όχι, δεν θα μας κάνεις εσύ μίζερη τη ζωή μας.

6. Ψεύτης

Μπορεί να μην φαίνεται από την αρχή, αλλά θα φανεί στην πορεία. Και μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη με τον άνθρωπο που βγαίνεις. Δεν γίνεται διαφορετικά.

7. Ο κύριος Τέλειος

Θα μπορούσες να τον πεις και μετροσέξουαλ, όμως είναι εκείνος που πιστεύει ότι είναι καλύτερος από τον μέσο όρο. Μπορεί να είναι και κομπλεξικός, όπως και να 'χει, ούτε αυτόν τον θέλουμε. Μακριά!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved