Χώρισες; Έτσι θα ξαναβγείς στην «αγορά»

To κλειδί είναι να μην απογοητευτείς. Θα τη βρεις τη φόρμα σου.

Χώρισες. Αρχικά, ναι είναι σίγουρα δύσκολο, όμως όπως ξέρεις όλα περνάνε σε αυτή τη ζωή. Το ζήτημα εδώ είναι ότι αν έχεις βγει από μακροχρόνια σχέση, θα σου είναι δύσκολο να ξαναβγείς στην «αγορά». Λογικό είναι, είσαι χρόνια μέσα σε μία σχέση και έχεις μάθει σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο συμπεριφοράς, σαφέστατα θα είναι δύσκολο το εκ νέου λανσάρισμα. Θα καταλάβεις, ότι τα πράγματα εκεί έξω είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα. Όμως μην σε πιάνει απελπισία, υπάρχουν ακόμη φυσιολογικοί άνθρωποι.

 

 

Δεν είναι απίθανο να βγεις ραντεβού και να αρχίσει ο άλλος άνθρωπος να μιλάει για προηγούμενες σχέσεις ή και ακόμη εσύ να σκέφτεσαι τη δικιά σου προηγούμενη σχέση και να μη σου βγαίνει μιλιά. Αν δεις κάτι τέτοιο, άσε να περάσει ένα διάστημα ακόμη, γιατί σημαίνει ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμη. Πρέπει να καταλάβεις τον εαυτό σου, δεν έχει νόημα να βγαίνεις ραντεβού, απλά για να βγαίνεις. Πάρε τον χρόνο σου.

Σε περίπτωση που πλέον έχει περάσει καιρός και θες να βγεις μην απογοητευτείς εάν δεν είναι αυτό που περιμένεις ο απέναντί σου. Έλα τώρα, πόσο τυχερός μπορεί να είσαι για να σου βγει με την πρώτη; Εννοείται και θα πέσεις πάνω σε δεκάδες παράλογα άτομα, όμως μην απελπίζεσαι.

Συμβουλή: Προσοχή, αν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις αντοχές, δώσε λίγο βάση στην επικοινωνία σου με τον άλλον άνθρωπο πριν βγεις. Αν είναι κάτι που δεν σου αρέσει, μην αφήνεις τον εαυτό σου να βγεις πολλαπλά ραντεβού με ανθρώπους που δεν εκτιμάς. Θα σου χαλάσει τη διάθεση. Πρόσεχε με ποιους θα επιλέξεις να βγαίνεις, μην σου χαλάνε τη διάθεσή σου.

Πήγαινε σε μέρη, όπου μπορείς να βρεις άτομα που να έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Κοινώς, το γυμναστήριο είναι ένας καλός προορισμός για να βρεις ανθρώπους που μπορεί να ταιριάζετε κάπως.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved