Το θερινό θα είναι πάντα το πιο ψαρωτικό μέρος για ραντεβού

Ακόμη και αν έχεις να πας σινεμά 9 μήνες.

Επειδή οι καιροί αλλάζουν και  τα πράγματα στις σχέσεις εξελίσσονται, οι άντρες θα έχουμε πάντα μεταξύ μας την συζήτηση για το ποιο είναι το καταλληλότερο μέρος για ραντεβού. Κάποτε αρκούσε ένα μπαρ. Μετά το μπαρ έπρεπε να έχει καλά κοκτέιλ. Το ίδιο έγινε και με το φαγητό. Από μοριακές κουζίνες μέχρι gastropub και ό,τι άλλο έχει βγει μέχρι σήμερα. Και το ερώτημα παραμένει. Υπάρχει κάποια all time classic τοποθεσία για πρώτο ή και μετέπειτα ραντεβού;

 

cinefloisvos

 

Ο πατέρας σου λοιπόν, κάτι ήξερε που πήγαινε τη μάνα σου στα θερινά σινεμά. Βέβαια τα πράγματα ήταν λίγο πιο περιορισμένα στο θέμα ταινία, αλλά ήταν το καλοκαίρι που έπαιζε πάντα τον βασικότερο ρόλο σε αυτές τις εξόδους. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά σε ένα θερινό σινεμά – εκτός ίσως από τα κουνούπια, αλλά υπάρχουν λύσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως ακόμη και αν κάνεις το λάθος να επιλέξεις μία ταινία που δεν θα αποδειχθεί και ό,τι καλύτερο είδες ποτέ, είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι δεν πέρασες καλά σε θερινό. Ειδικά αν είσαι μαζί της.

Διάβασε επίσης: Έξι λατρεμένα θερινά σινεμά στις συνοικίες της Αθήνας

Όλη η εικόνα του θερινού είναι φτιαγμένη για ραντεβού. Από τον βραδινό ουρανό, μέχρι την ζεστούλα, τα φυτά που γύρω-γύρω διακοσμούν το σκηνικό, τις γρανίτες και, φυσικά, το καλοκαιρινό της φόρεμα. Είναι ερωτική η φάση, θέλεις δεν θέλεις. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να καταλήξετε αγκαλιά στο θερινό, παρά σε ένα ακόμη ποτό σε ένα ακόμη μπαρ. Δεν λέμε πως  είναι απαγορευτικό κάθε άλλο, αλλά το θερινό θα είναι πάντα μία εκλεπτυσμένη έξοδος. Είναι εποχιακή, πράγμα που την κάνει αυτομάτως καλύτερη και μία καλή αφορμή να γνωριστείτε εναλλακτικά. Έχουμε γράψει στο παρελθόν 500 πράγματα για τις συζητήσεις των πρώτων ραντεβού, αλλά αυτή είναι ίσως μία καλή ευκαιρία να πεις πολλά χωρίς να πεις απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην εκτιμάει το θερινό και σίγουρα αν περάσει καλά θα πάει πιο εύκολα στη συνέχεια για ένα ποτό μαζί σου.

Όσο υπάρχουν τα θερινά, που στην πλειοψηφία τους είναι και πανέμορφα, θα έχουμε και τα ωραιότερα ραντεβού μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved