Υπάρχει επιστημονικός λόγος που σου αρέσει η συνάδελφος σου

Κι όμως το εξηγεί ακόμη και η επιστήμη πλέον.

Το να σου αρέσει κάποιος από τη δουλειά είναι πάνω - κάτω λογικό και αναμενόμενο. Γίνεται συχνά και το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον μπορεί να το εξηγήσει ακόμη και η επιστήμη.

Λογικό γιατί περνάς πολύ χρόνο από τη μέρα σου σε συγκεκριμένο χώρο με συγκεκριμένα άτομα και λογικό ... για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το να ερωτευτείς μία συνάδελφο σου δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά.

 

 

Θες να φλερτάρεις, έτσι για να έχεις κι ένα παραπάνω ενδιαφέρον στη δουλειά - μιας κι έχεις σαπίσει μπροστά από τον υπολογιστή - αλλά δε θες κιόλας να καρφωθείς πολύ μιας και δεν θέλεις να γίνεις μαϊντανός.

 
 
 

Η περίπτωση της συναδέλφου είναι ιδιαίτερη, αλλά αξίζει την κίνησή σου. Αρκεί αυτή να είναι προσεκτική και μετρημένη. Η επιστήμη λέει πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το κάνεις.

 

 
 

Τη βλέπεις κάθε μέρα στη δουλειά και σκέφτεσαι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισής της. Ποια συμπεριφορά θα μπορούσε να σου εξασφαλίσει ένα πρώτο ραντεβού μαζί της. Και καλά κάνεις που το σκέφτεσαι. Γιατί όμως ερωτεύεσαι πάντα τη συνάδελφο σου;

Δες εδώ γιατί το κάνεις σύμφωνα με την επιστήμη:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved