Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να δείχνεις σαν τον Thor;

Ο ίδιος του ο κασκαντέρ αναφέρει πως είναι σχεδόν αδύνατο.

Είναι αρκετά δύσκολο για τον μέσο καθημερινό τύπο να μπορεί να φτάσει την σωματική διάπλαση του Chris Hemsworth. Για τον Bobby Holland Hanton που καλείται να εκτελέσει χρέη stunt body double για τον ηθοποιό, έχει ήδη σκληρή δουλειά.

Ο Αυστραλός κασκαντέρ έχει διπλασιαστεί για το ρόλο του Thor σε δύο ταινίες και μια τριάδα ταινιών Avengers, καθώς και σε λιγότερο γνωστούς ρόλους του Hemsworth, όπως το The Huntsman: Winter's War και το In The Heart of the Sea. Ακούγεται διασκεδαστικό, μέχρι να συνειδητοποιήσεις πόση προσπάθεια καταβάλλει ο Bobby για να μοιάζει με τον Chris Hemsworth.

«Ο Thor είναι σίγουρα ο πιο δύσκολος χαρακτήρας για τον οποίο πρέπει να είμαστε σε φόρμα» ανέφερε σε συνέντευξή του. «Ο Chris είναι ήδη τεράστιος. Είναι πολύ μεγαλύτερος από εμένα σε όγκο, οπότε πρέπει να προπονούμαι δύο φορές την ημέρα. Μπορεί να προπονούμαστε κάθε μέρα πρωί και βράδυ», σημειώνει ο Hanton. «Προσπαθούμε να τρώμε κάθε δυόμισι ώρες. Για πρωινό μπορεί να έχουμε κάτι σαν ομελέτα με μπριζόλα και σπανάκι. Χωρίς υδατάνθρακες. Μετά, δύο ώρες αργότερα, μπορεί να έχουμε ένα στήθος κοτόπουλου και σαλάτα. Μετά την πρώτη μας προπόνηση ξεκινάμε τους υδατάνθρακες, συνήθως καστανό ρύζι, γλυκοπατάτα ή κινόα και μετά συνεχίζαμε να τρώμε υδατάνθρακες μέχρι το τελευταίο γεύμα. Είναι αρκετά έντονο».

Σου φαίνεται περίεργο; Θυμήσου την εξαντλητική του προπόνηση για το νέο Thor.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved