Πώς θα γυμναστείς σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής

Μερικές συμβουλές για αυτούς που λατρεύουν τη μπάλα και θέλουν να μοιάσουν στα είδωλα τους.

Γνωρίζουμε καλά πως κάποιοι άνθρωποι είναι τελείως τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο αλλά την ίδια στιγμή λατρεύουν τη γυμναστική και θέλουν να έχουν το καλύτερο σώμα. Αυτά τα δύο πάθη μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν. Αν είσαι έξυπνος τότε μπορείς να κάνει το χόμπι σου κάτι παραπάνω από ένα χόμπι. Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις το σώμα των αγαπημένων σου παικτών.

Παίζεις από μικρός. Από τότε που παίζατε με τα μπουκαλάκια στη γειτονιά. Το κατέχεις το άθλημα, δε λέμε, αλλά απ’ ό,τι αντιλαμβάνεσαι κι εσύ, η μπάλα δεν είναι μόνο ντρίπλες, τσαλίμια και σουτάκια.

Το ποδόσφαιρό έχει πολλές όψεις και μία από αυτές τις όψεις είναι πίσω από τις πόρτες των γυμναστηρίων. Αν δεν το ήξερες τότε σε ενημερώνουμε: οι ποδοσφαιριστές λιώνουν στο γυμναστήριο. Δεν παίρνουν ανάσα πραγματικά. Όλοι μέρα κάνουν ασκήσεις για να δυναμώνουν.

 

 
 

Ένας αγώνας ποδοσφαίρου, είτε στα μεγάλα «σαλόνια» είτε σε ερασιτεχνικά 5χ5 απαιτεί από κάθε παίχτη αντοχή αλόγου, δύναμη ταύρου και αλεξίσφαιρη θωράκιση μυών και αρθρώσεων από τους τραυματισμούς.

 

 
 

Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο το ποδόσφαιρο κρύβει πολλά από πίσω που δεν φαίνονται στο γήπεδο. Εμείς θα σου δείξουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από έναν καλό παίκτη.

Εδώ, σου έχουμε το πλάνο εφάμιλλο επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Στο γήπεδο της επιλογής σου (χορτάρι, πλαστικό, χώμα, παραλία ή ...τάβλα), οι συμπαίχτες σου θα παραμιλάνε και οι αντίπαλοί σου θα κλαίνε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved