Μόνο στην Ελλάδα: Υπέστη έμφραγμα στο αμάξι και πήρε κλήση για παράνομο πάρκινγκ!

Κρίθηκε παράνομο το παρκάρισμα, αλλά ούτε η ένσταση της οικογένειας έπεισε τον Δήμο να αναιρέσει την αρχική του απόφαση.

Εντάξει, να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια ανθρωπιά πίσω από τις αποφάσεις. Στην τελική λάθη γίνονται, για αυτό υπάρχουν οι ενστάσεις για να διορθώνονται αυτά τα μίνι λάθη. Φαίνεται όμως πως ακόμα και εκεί δεν υπάρχει επιείκεια, ούτε και αν τα δικαιολογητικά είναι με το μέρος του παθόντα.

Υπάρχει ειδικό Savoir Vivre για το λεωφορείο στην Ελλάδα και δεν το γνωρίζουμε;

2462333

 

Γιατί κάνουμε όμως αυτόν τον πρόλογο;

Ένας οδηγός στο Νέο Ηράκλειο, υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της οδήγησης, πάρκαρε στο πεζοδρόμιο μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ και ύστερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Όταν λοιπόν η οικογένεια του άτυχου οδηγού πήγε να πάρει το αμάξι είδε πως είχε κλήση πάνω στο αμάξι.

«Πού να το ξέρουν οι Αρχές ότι είχε συμβεί κάτι τόσο σοβαρό» θα πει κανείς και λογικό. Όμως, σύμφωνα με όσα δήλωσε η κόρη του οδηγού στην εκπομπή Live You, κατέθεσε ένσταση στον Δήμο για να αναιρεθεί η απόφαση βάσει των δικαιολογητικών κιόλας του νοσοκομείου, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν «είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις που έχω για το παράνομο παρκάρισμα».

 

 

Όπως μάθαμε ύστερα, ο Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου υποσχέθηκε πως θα διευθετηθεί το θέμα, αλλά ειλικρινά τόση ταλαιπωρία για τους λάθος λόγους σου τη δίνει στα νεύρα. Δυστυχώς δεν είναι όλα τα viral για θετικό λόγο. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved