Πότε θα προβληθεί το Daredevil: Born Again;

Η Disney+ ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για το Daredevil: Born Again.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής πλατφόρμα, Disney+, ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για την ολοκαίνουργια σειρά της Marvel με πρωταγωνιστή τον Charlie Cox. Και μπορεί να ήταν γνωστό ότι θα έβγαινε κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2025,ωστόσο χωρίς να ξέρουμε το πότε ακριβώς.

Πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η νέα σειρά της Marvel θα καταφθάσει στην πλατφόρμα στις 4 Μαρτίου του 2025.

3 Body Problem: Γιατί όλοι έχουν πάθει εμμονή με τη νέα σειρά του Netflix;

Τι να ξέρεις για τη σειρά

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις η σειρά θα έχει 9 επεισόδια στην πρώτη σεζόν του και θα διαδραματίζεται στο Phase 5 του MCU. Η παραγωγή ετοιμάζει ήδη την 2η σεζόν της σειράς. Η σκηνοθεσία του «Born Again» είναι των Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Το σενάριο γράφουν ο Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει και το «The Punisher» του Netflix.

Οι κορυφαίες στιγμές του Game of Thrones που δε θα ξεχάσουμε ποτέ

Στη σειρά θα δεις και τον Jon Bernthal στο ρόλο του Punisher, τον Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin), τον Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse, αλλά και την Ayelet Zurer να υποδύεται την Vanessa Fisk. Θα δεις ακόμη τους Deborah Ann Woll, Elden Henson, Sandrine Holt και Michael Gandolfini.

Επιπλέον, δεν υπάρχει κάποιο trailer για την σειρά, ωστόσο όσοι παρευρέθηκαν στο D23 είδαν αποσπάσματα από τη σειρά, όπως τον Daredevil και τον Kingpin σε ένα τεταμένο δείπνο και τον Punisher να πετάει τον Daredevil σε ένα ντουλάπι.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved