Μάλλον ο Tom Hardy δεν είναι τόσο ο κουλ όσο νομίζαμε
Έστειλε τις παράλογες απαιτήσεις του στο λάθος άτομο και πήραμε μια γεύση περί τίνος πρόκειται. 
 

Λάθη γίνονται, το ξέρουμε, το καταλαβαίνουμε. Αλίμονο! Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα, ούτε καν ο κορυφαίος Τομ Χάρντι. Το ζήτημα ειδικά στα λάθος μηνύματα είναι τι λάθη έχεις κάνεις, δηλαδή πόσο σημαντικά είναι αυτά τα λάθη. Εν προκειμένω, όταν στέλνεις e-mail με τις προσωπικές σου απαιτήσεις σε λάθος παραλήπτη τότε κάτι πήγε αρκετά λάθος.

Γιατί ο Tom Hardy δεν έχει να πει τίποτα απολύτως στο σήμερα;

Άναυδος θα έμεινε ο Πίτερ Χέσλοπ που εργάζεται ως υπάλληλος πληροφορικής, όταν έλαβε το email από τον διάσημο ηθοποιό με τις απαιτήσεις του. Συγκεκριμένα, ο Τομ Χάρντι έστειλε μέσω email μία λίστα με 27 απαιτήσεις για την επόμενη ταινία που θα παίξει, σε έναν υπάλληλο πληροφορικής, αντί για τον παραγωγό της ταινίας του.
Και μπορεί ο 47χρονος ηθοποιός να ήταν κοφτός στο mail του με τις απαιτήσεις, όμως «χτύπησε» τη λάθος πόρτα, καθώς αυτός που παρέλαβε το e-mail ήταν ένας άλλος άνδρας με το ίδιο όνομα που εργάζεται ως υπάλληλος πληροφορικής και δεν έχει καμία σχέση μαζί του. Επίσης, σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, η λίστα των απαιτήσεων του έγινε γνωστή στα διεθνή media και όλα όσα ζητάι ο ηθοποιός χαρακτηρίζονται εξωφρενικά και παράλογα.

 


Οι απαιτήσεις του Τομ Χάρντι

Ο ηθοποιός απαιτούσε για το τροχόσπιτο που θα μείνει για τα γυρίσματα του φιλμ 27 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ένας αρωματικός διαχυτής με λεβάντα, ένα κουτί με 60 ατμιστές με γεύση φράουλα, τσέχικη μπύρα, αφρόλουτρο με πιπέρι, καραμέλες Haribo, στρώματα Jiu-Jitsu, στυλό υπογράμμισης, σοκολάτες συγκεκριμένης εταιρίας, καφετιέρα, σούπα ντομάτας και κοτόπουλου, τοστιέρα, βραστήρα, ένα ηχείο Bose, Xbox Series X, εκτυπωτή, ορό ενδοφλέβιας ενυδάτωσης, μπολ για σκύλους και σακούλες για περιττώματα.

Χιου Γκραντ: To Βρετανικό Στιλ στα καλύτερά του

Ακόμη, ζήτησε επιπλέον αντικείμενα για το γαλλικό μπουλντόγκ του, τον Blue. Όπως λέει η Sun, ο υπάλληλος πληροφορικής, λαμβάνει λάθος emails που προορίζονται για τον άλλο Πίτερ Χέσλοπ εδώ και πέντε χρόνια.

Τέλος, όσον αφορά αυτή την περίοδο, έχει λάβει περίπου 50 emails που απευθύνονταν στον παραγωγό, περιλαμβανομένων και κάποιων από τη σύζυγό του, αλλά και ένα που αφορούσε τον ηθοποιό Ίντρις Έλμπα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved