ΙΝΤΙΜΕ Η αλήθεια του Γιάννη Μπέζου θα δυσαρεστεί πάντα αρκετό κόσμο

Άλλη μια «αλήθεια μέσα στην ψευτιά» που λέει και το τραγούδι.

«Το ψέμα πολλοί αγάπησαν αλλά τον ψεύτη κανείς» που λέει και ο φιλόσοφος λαός μας, κάτι που βλέπουμε συνεχώς να εφαρμόζεται στην πραγματική ζωή. Ευτυχώς, πάντως, υπάρχουν ορισμένοι που ξέρουν ότι η αλήθεια πολλές φορές πονάει, αλλά δεν ντρέπονται να την εκφράσουν.

Γιατί δε θέλουμε να ακούσουμε την αλήθεια του Άρη Σερβετάλη για την Ορθοδοξία;

Μια περίπτωση τέτοιων ανθρώπων που δεν προτιμούν τη διπλωματία σε σχέση με την αλήθεια, είναι και ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Όση πλάκα και παπάτζα μπορεί να έκρυβε παίζοντας τους Κάκαλο και Ζάχο Δόγκανο, άλλη τόση αλήθεια «εκσφενδονίζει» σε κάθε του δημόσια εμφάνιση ή δήλωση. Ακόμα και αν αυτή είναι δεδομένο ότι θα τον κάνει δυσάρεστο σε πολλούς.

 

 

Στο τέλος δεν μένει τίποτα παρά μόνο η αλήθεια

Στην τελευταία του συνέντευξη δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, μιλώντας για τα πολιτικά στην εκπομπή, Action Τώρα με την Ντόρα Κουτροκόη και τον Νίκο Υποφάντη.

«Από τη στιγμή λοιπόν που δεν αποφασίζεις να πεις την αλήθεια και να γίνεις δυσάρεστος και σας το λέω εγώ που έζησα όλη μου τη ζωή, σχεδόν όλη μου τη ζωή γινόμενος δυσάρεστος -αν εξαιρέσω τα τελευταία χρόνια που ξαφνικά με αγάπησαν όλοι- ακριβώς επειδή έλεγα την αλήθεια. Απλώς θέλει υπομονή.

H μεγάλη αλήθεια του Γιάννη Μπέζου για τα reunion

Πρέπει να λέμε την αλήθεια. Η δουλειά του πολιτικού όταν βγαίνει μπροστά ή η δουλειά η δική μου… Οι συμπατριώτες μου με έχουν βάλει σε μια θέση με τη δουλειά τη δική μου, με τιμούν όχι απλώς για να με κάνουν ότι θέλουν αυτοί αλλά για να μπορώ να μιλώ εγώ. Να μιλώ ελεύθερα, να λέω την αλήθεια μου» είναι μερικά από τα λεγόμενά του.

 

 

Εν τέλει, τι έχει νόημα στη ζωή; Να λες την αλήθεια έχοντας τον φόβο όμως να μην γίνεσαι αποδεκτός ή να είσαι διπλωμάτης όποτε το απαιτεί η περίσταση;

Η αλήθεια καμιά φορά πονάει, αλλά μπορεί να είναι λυτρωτική. Εξαρτάται την περίπτωση θα πούμε εμείς.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved