Εκλογές ΠΑΣΟΚ ή Εθνική Ελλάδος: Ποιος κέρδισε την «μάχη» της τηλεθέασης;

Τα «ντέρμπι» ήταν δύο, ένα όμως κέρδισε με διαφορά.

Ανδρουλάκη «μέχρι να σβήσει ο ήλιος» είχαμε στιςεκλογές του ΠΑΣΟΚ, λύνοντάς μας μια και κακή την απορία για το αν ο Πρόεδρος της παράταξης θα διατηρούσε την κυριαρχία του, ή αν θα είχαμε Ανδρουλάκη ημίχρονο, Δούκα τελικό. Το 60%-40% όμως υπέρ του πρώτου, δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση.

 

 

Την ίδια ώρα όμως που το ντέρμπι στην κάλπη έβγαζε πρόεδρο τον Ανδρουλάκη, οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ που συγκέντρωσαν περίπου το 10% της κυριακάτικης τηλεθέασης, έπρεπε να ανταγωνιστούν τη… Φάρμα η οποία σημείωσε το 7,5% στις προτιμήσεις του κοινού.

Γιατί το πλέον κυρίαρχο πρόγραμμα της βραδιάς ήταν το ματς της Άλλο ένα έργο Ιβάν απέναντι στην Ιρλανδία για το Nations League.

Εκεί όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να γράφει την πιο ωραία ιστορία.

Συγκεκριμένα, οι Έλληνες τηλεθεατές σημείωσαν το εντυπωσιακό ποσοστό του 39,6% για τον συγκεκριμένο αγώνα, αποδεικνύοντας ότι η prime time της Κυριακής δεν ανήκε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη Φάρμα, αλλά στους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και αυτοί τους αντάμειψαν με μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά με 2-0.

 

 

Επομένως μετά το sold out στο Καραϊσκάκη, η Εθνική πέτυχε και άλλο ένα επίτευγμα. Αυτό της τηλεθέασης. Άλλο ένα έργο Ιβάν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved